2009/10/17

Carnevale

Linnanmäen valokarnevaali, yhtäaikaa pimeyden ja valon juhla, tuli tutuksi eilisiltana. Ravenwaves piipahti pikavisiitillä ja vietimme muutaman tunnin ihmetellen, valokuvaten ja ravaten laitteissa. Lempparini Salama oli valitettavasti huollossa, mutta onneksi muutama muu tuttu härveli oli auki yleisölle. Hyiseen syysiltaan piti varautua usealla vaatekerroksella, mieluiten villalla. Ja kyllä, olen tänään kipeä. Mutta huomautettakoon, että flunssapöpö teki tuloaan jo eilen ja ilmoitti itsestään kipeyttämällä kurkkuni perjantaiaamun kunniaksi. Muutamassa plusasteessa hilppailulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa ;) Viikko aikaa parantua tanssikilpailuihin, ja toivon totisesti sen riittävän. Tässä kuitenkin muutama kuva eiliseltä - lisää Flickrissä!
 

 

  

 


p.s. Kylläpä maiharit voivatkin näyttää hyvältä ;)

11 comments:

 1. Oho, onko noi nyt ne samat maiharit maalattuna?! Kylläpä kiiltää!!! Mä olen käyttänyt nahkamaalia vaan spray- muodossa, mutta totahan täytyy testata, jos tekee noin kivaa jälkeä :)
  Mistä hankit sen?

  Ja hienoja Lintsi- kuvia!

  ReplyDelete
 2. Oi vuoristorata pimeällä! Huisia. :) Olisi kyllä kiva joskus kokea sellainen amerikalaistyyppinen tivoli syysiltana. Mutta Suomessa taitaa olla tosiaan tuo jäätymisvaara, ainakin tähän aikaan vuodesta!

  ReplyDelete
 3. Aikamoinen Selviytyjät-meininki on teillä ollut jos olette _muutaman tunninkin_ pystyneet siellä tundraisalla Lintsillä olemaan...siellä on NIIIIIN kylmä :/

  ReplyDelete
 4. Haa! Luin tällä viikolla jostain blogista tuosta karnevaalista ja tuli heti mieleen, että mahatkohan mennä sinne :D Wäy, oon kade! Ja älkää olko aina noin pirun söpöjä! Sietäisitte saada piiskaa :D

  ReplyDelete
 5. Näyttää todella hauskalta!! :D Itse en ole ehtinyt (?) tai siis ei ole tullut mentyä minnekään huvipuistoon pariin vuoteen... Täytyy laittaa ehdottomasti ensi vuoden to do- listalle. :)

  ReplyDelete
 6. Jalouse, ostin Stockan alakerran suutari-/avainpalvelusta maalin, siellä elektroniikkaosaston vieressä. Niillä ei ollut spray-muodossa niin hankin tuota.. Se tosiaan kiiltää hieman enemmän kuin maiharien muut osat, koska en jaksanut maalata koko kenkää vaan vain kärjen ja kannan :P Mutta ei sitä huomaa ellei osaa katsoa!

  *~SL, toivottavasti pääset joku kerta!

  Joa, vuoristorata oli kyllä mieletön! Tuntui että miten se osaa mennä niitä kiskoja pitkin, kun on niin pimeää :D Ja semmoinen iso tivoli ois kyllä huippu myös.

  W, no kyllähän siinä reidet melkoiset jääkalikat olivat takaisin sisälle tultaessa :D

  Willow, hahahaa :D Jörde se on söpö, en minä!

  L, mulla on ollut vähän pakko tänä kesänä käydä huvipuistoilemassa, kun toi Lintsi on vieressä ;) Sitä ennen en ollut käynyt moneen vuoteen. Siellä on kai joku talviriehakin, tai kuulin huhua - ehkä sielläkin pitää pistäytyä!

  ReplyDelete
 7. Ei hitsi, nyt mä oon hävettävän ulkona... Mutmutmutmut etkö sä jossain vaiheessa vaikuttanut paljon pohjosemmassa kaupungissa..? Tai sitten olen ymmärtänyt jotain ihan väärin..

  ReplyDelete
 8. Hihi, L, jotain oot missannut, tosin et ihan täysin - vaikutin siis tosiaan Oulussa vielä toukokuun loppuun asti, ja kesäkuussa olinkin jo helsinkiläinen :)

  ReplyDelete
 9. Niin ja vaikka joku huomaiskin, että ne kannat ja kärjet kiiltää enempi, niin se voi tietty olla super positiivinenkin juttu.

  Kiilto on aina jees, jos tältä harakalta kysyy, paitsi nenässä ja nassussa. :D

  Ai olet joku aika sitten vasta muuttanu tänne? Oletko viintyny?

  ReplyDelete
 10. Jalouse, totta, voihan se kiilto olla täysin harkittuakin :D Kesäkuun alussa muutin ja viihtynyt olen :)

  ReplyDelete