2009/10/30

Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2 U

Sattuneesta syystä koko viikon on joko soittimessa tai päässäni soinut eräs kultaisten vuosikymmenien vaihteessa ilmestynyt hitti. Tämä Princen kirjoittama, irkkupopparin laulama kappale on yksi maailman vaikeimmista laulettavista, sillä se vaatii hyvää äänen hallintaa. Vaikka Sinéadilta ei tunneta juuri muita vetoja kuin tämä, on hän julkaissut soolouransa aikana 11 albumia, joista viimeisin pari vuotta sitten. Henkilökohtaisesti voisin jopa kiinnostua siitä muustakin tuotannosta. Mutta en tällä hetkellä. Juuri nyt tämä riittää hipaisuksi täydellisyydestä.p.s. Enhän ole ainoa, jonka mielestä V for Vendetta -elokuvaa varten kaljuksi itsensä vetänyt lempparityttö Natalie Portman muistuttaa suuresti O'Connoria?

5 comments:

 1. Muistuttaa, aika paljonkin! O'Connor oli juuri vähän aikaa sitten Oprahissa (älä kysy miksi ihmeessä eksyin kanavalle..) puhumassa ongelmistaan, muistaakseni nainen kärsii jonkinasteisesta skitsofreniasta...

  ReplyDelete
 2. Toi on niin kaunis biisi.

  Natalie on vaan kauniimpi, jos se muka on mahdollista.

  ReplyDelete
 3. Mikaela, aijaa! Mielenkiintoista :)

  Nooruska, Natalie on kyllä kaunein <3

  ReplyDelete
 4. Totta! Hyvä biisi siis ja lisäksi Natalie muistuttaa O'Connoria tosi paljon. Toi musavideo jotenkin tosi koukuttava. Sitä vaan tuijottaa... :)

  ReplyDelete
 5. L, niinpä! Vaikka video on tosi yksinkertanen, niin sitä vaan tuijottaa hypnoottisena :) Vähän niinkuin Alanis Morissetten Head Over Feet, vai mikäköhän video se oli.. (Ei voi tarkistaa YouTubesta, kun se mokoma ei toimi!)

  ReplyDelete