2009/10/25

Tukholma-syndrooma


Mikä siinä on, että jos asukuvat onnistuvat muuten, niin vähintään jaloista tai päästä leikkautuu osa pois? Oh well, off with her head anyway. Jos minun pitäisi valita yksi asukokonaisuus jossa viettäisin koko tulevan talven, olisi se tämä. Kuvat ovat tiistailta, mutta päivällä ei niin väliä, kun pidän näitä ihania villavaatteita varmasti vielä useasti (kyllästymiseen asti). Olenko muuten jo kertonut, että ra-kas-tan noita maihareita? Niillä on tukeva kävellä, ne pitävät jalat kuivina ja lämpiminä ja näyttävät törkeän hyvältä. Lisäksi nostalginen 1990-luvun lopun fiilis on taattu. Ja minä jos kuka osaa arvostaa nostalgiaa. Nimimerkillä kaksisataakuusikymmentä My Little Ponya nurkissa, eh.

villatunika - Filippa K, trikoomekko - Panik, legginsit - Gina Tricot, villasukat - mummu, maiharit - Molt's, nahkatakki - kirppis, kaulahuivi + myssy - self made, tumput - no idea.

Tämä juttu piti kovastikin ajastaa, mutta jossain välissä homma kusi ja teksti kuvineen jäi vain luonnokseksi. Torstaina rokannut MUSE ja perjantaina startannut kisamatka Uleåborgiin veivät huomioni sataprosenttisesti. Molemmista lisää myöhemmin, mutta mainittakoon, että tulaisina tuotiin bändin livevetojen tavaramerkki eli jättimäinen ilmapallo täynnä hileitä, hopeamitali, sekä järjettömän kokoinen päänsärky. Viimeisimpään ei tunnu auttavan nelisatanen ibuprofeiini, mutta ehkäpä suklaa...? Kaupparetki edessä siis!


6 comments:

 1. hopeeta, vau! tosi hyvin! paljon onnea :)!

  ReplyDelete
 2. 260 My Little Ponya?! Luin blogisi läpi jokunen päivä sitten, mutta en bongannut juttua niistä - mikä on VÄÄRYYS! Olisiko mahdollista saada postaus niistä? :) Poneja kun rakastan itsekin, ja nyt tuntuu pahalta sanoa että omistan niitä "vaan" 59kpl :(

  Mun poneja vilkkuu täällä jos kiinnostaa: http://lovebirdie.blogspot.com/2009/01/6.html :)

  ReplyDelete
 3. lovebird, tarkoitus on kyllä niistäkin jossain vaiheessa kirjoittaa ;) Ponskut vaan ovat äidin luona, kun eivät mahdu omaan kämppääni. Lisäksi kokoelmaa pitäisi karsia, mutta olen ollut saamaton.. Postausta luvassa kyllä viimeistään joulun tienoilla, kun on aikaa kuvata kaikki läpi! :)

  ReplyDelete
 4. Oho, luinkin tämän vasta oman kommenttiboksini jälkeen eli jos teet niistä juttua ja haluat niitä edelleen silloin karsia niin laitatko hintoja yms samalla sitten? :) Can't wait! Kiva kuvaaminenhan niissä varmasti on, apua :D

  ReplyDelete
 5. Jep, laittelen niistä infoa jossain vaiheessa :) Kuvaaminen tosiaan vaatii hieman kärsivällisyyttä.

  ReplyDelete