2009/10/23

Kent - Töntarna

Läntisen naapurimaamme suurin rock-lupaus kent julkaisee uuden Röd-albuminsa kuudes päivä marraskuuta. Edelliseltä albumilta tutulla kevyehköllä linjalla jatketaan, mutta koska olen myös koneiden ystävä, tämä ei minua haittaa. Siitäkin huolimatta, että vanhat Isolan ja Hagnesta Hillin aikaiset biisit ovat sitä parasta antia. Platan kansitaidekin miellyttää silmää, joten pahasti vikaan ei voi mennä. Kent.nu-sivustolla on myös tämän viikon loppuun asti käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa matkan Rödin julkaisubileisiin New Yorkiin. Arvatkaa, tarvitsiko kahta kertaa käskeä tätä tyttöä osallistumaan...

Ilokseni voin myös todeta, että kannattihan niitä kenttäpaikkoja maaliskuiselle Hartwall Arenan keikallekin kytätä, kun lippu saapui pdf-muodossa sähköpostiin alkuviikosta. Hiphei! Viikonlopun kunniaksi siis uusi sinkku ja video, Töntarna.


4 comments:

 1. Minä toivoin salaa, että konemusa ois ollu vain yhden albumin mittainen kokeilu. Tykkäsin kyllä edellisestä levystä kovastikin, mutta tämä uusi sinkku on minusta vähän kuraa. :( Jospa muut kappaleet Rödillä olisivat kivempia.

  ReplyDelete
 2. En ole kuunnellut kauheasti Kentiä, mutta tuo biisi vaikutti hyvältä(:

  ReplyDelete
 3. En nyt oikein tiedä itsekään iskeekö tämä sinkkubiisi niin minuun :( kaipaan entisiä Kent-aikoja ;____; täytyy muuten odotella koska tuo kilpailu tulee Suomeen, käsittääkseni tuohon kent.nu:n kilpailuun saa osallistua vain ruotsalaiset? Tai ainakin siellä kilpailulomakkeen alapuolella luki näin:

  Uppdatering söndag 17/10:
  Om du bor i Norge så kan du tävla hos Dagbladet och P4. Bor du i Finland eller Danmark så finns tävlingar där också. Vi återkommer med länkar till alla tävlingar.

  Koskahan ne kilpailut sitten tänne päin oikein tulevat vai ovatko jo tulleet mutteivät ole tuonne päivittäneet niitä =O

  ReplyDelete
 4. .Nekku., harmi :( Munkin mielestä Töntarna on harvinaisen kevyt, mutta kuten edellisenkin levyt biisit, uskon että toimii paremmin livenä!

  Fuksia, suosittelen tutustumaan :)

  Willow, ehkä Rödiltä tosiaan löytyy kitaroita enemmän muilta biiseiltä sitten :< Siinä kilpailussa sai kuitenkin valita maan missä asuu kun vastasi kysymyksiin, joten aattelin kokeilla onneani :D Siinä ei siis ollut pakko valita Ruotsia.

  ReplyDelete