2009/10/19

Wrapped inside

Flunssan juhliminen jatkuu... Päivä on kulunut hoitaen pikkuasioita siinä määrin, kun päässä oleva jatkuva humina on antanut myöden. Tulipa katsastettua muutama jakso Gilmore Girlsia (mitä sanoin siitä dvd-boksien lainaamisesta ystäviltä?) ja kulautettua tölkillinen Cherry Colaa kofeiinin toivossa. Lounas koostui enimmäkseen tomaattikeitosta. Kunnon ripaus chiliä ja aimo annos valkosipulia, niin johan aukeaa röörit ja pöpöt kaikkoavat!Kotona möllöttäessä myös musiikin kuuntelu nousee suureen rooliin. Itse en osaa olla hiljaisuudessa jos olen yksin ja sisätiloissa, joten mikäli tv tai radio ei ole päällä, täytyy koneen syövereistä nousta jokin musiikillinen elämys. Tänään kuuntelussa on ollut muun muassa seuraavia suositeltavia tapauksia:

Nyt ei tästä arkusta lähde enää yhtään sanaa. Harkitsen suurta teekupillista, hetkellistä hairahdusta opiskeluun ja sen jälkeen vajoamista jälleen peiton alle. Myös Donnie Darkon siirtäminen hyllystä dvd-soittimeen houkuttelee. Adios, huomenna keittiöasiaa!


7 comments:

 1. Donnie Darko on siitä hyvä elokuva, että sen tajuamiseen menee muutama katsomiskerta (ainakin minulla), niinpä sen voi huoletta katsoa uudelleen. Suosittelen myös leffan nettisivuilla http://www.donniedarkofilm.com/ käymistä, siellä on nimittäin hauskaa tekemistä. Pikaista paranemista!
  Kootut elokuvauutiset täältä

  ReplyDelete
 2. Gilmoret auttavat ainakin minulla aina flunssaan. :) Paranemisia!

  ReplyDelete
 3. Minäkin olen jonkinasteisessa flunssassa ollut kotona tämän päivän. Lämpöä pukkaa ja kaikki hengitystiet tuntuu helliltä... Minä puolestani nautiskelin mm. Pedro Almodovarista tuossa päivällä :) Parempaa oloa sinulle ja hyvää Donnieta!

  ReplyDelete
 4. Gilmoren tytöt on hyvät flunssassa, kun pään huminan takia sen äidin kaikkea pälätystä ei kuule.

  Parenemisia, muista syödä sitrushedelmiä!

  ReplyDelete
 5. Täälläkin flunssan kanssa taisteleminen jatkuu ja vasta toinen työpäivä uudessa paikassa edessä! Mutta luulen että tämä on melkein selätetty. Oli muuten minullakin eilen illalliseksi about 10 kuppia teetä ja tomaattikeittoa. :D

  Lepo on paras lääke, oli se sitten lepoa television ääressä. :) Kyllä me vielä tämän selätämme!

  ReplyDelete
 6. No, mikä on tuomio Gilmoren tytöistä?

  ReplyDelete
 7. Nattuli, totta! Tosin valitsin eilen loppujen lopuksi Sweeney Toddin enkä Darkoa ;)

  poskisuudelma, tacks!

  Paivi, mulle ei ikinä nouse kuumetta.. Happea en kuitenkaan saa sisääni tarpeeksi, yh. Koitetaan parantua!

  Nooruska, haha :D Ja kiitos!

  Kazza, tottakai selätämme! Mulla ainakin on eilistä parempi päivä, toivottavasti sinullakin :)

  ravenwaves, no tokihan oon jaksoja katellut sieltä täältä ennemminkin, mutta en järjestelmällisesti.. Tykkäsin jo muinoin ja tykkään edelleen Rorysta, mutta äiti-Lorelain kanssa menee vähän hermo :D Plus VIHAAN sitä alkumusiikkia, ja jotenki muutenki vähän liian jenkkimeininkiä mun makuun. Mutta ehdottomasti pitää kattoa koko sarja läpi :)

  ReplyDelete