2009/10/27

For What I Feel

Olen ihan varma, että Fuksian lisäksi joku muukin heitti taannoisella paljastushaasteella, jonka olen siis jo tehnyt. Muisti palailee hitaasti ja pätkittäin, ja pätkä jossa kyseisen henkilön nimimerkki tulisi esiin, on jossain syvällä mielen pimennoissa. Anteeksi. Sen sijaan muisti ei ole huono tämänpäiväisen huomion osalta - Jalousen aistihaasteen!1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne ylös myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.


(En pidä tunnustuksen kuvasta, mutta menkööt.)n ä k ö

♥ Mustavalkovalokuvat. Lautalattia. Vahvasankaiset silmälasit. Suuret, jykevät puut. Tähtitaivas. Alaselän kaari. Punaiset kengät. Ruska.

Olen esteetikko. Vaikka silmäni ovat eriparia (0 & -6), stereonäköni on olematon ja noin niinkun muuten vaan en yleensä näe yhtään mitään, rakastan katsella kauniita ihmisiä, paikkoja, esineitä. Rakastan kauniita valokuvia ja taideteoksia, koruja, valon leikkiä niin rakennetuissa paikoissa kuin luonnossakin. Ilman näköä olisi mahdotonta olla siinä ammatissa, johon pian valmistun.

k u u l o

♥ Brian Molkon ja Karo Bromanin lauluäänet. Basso. Sateen ropina. Tuulen ujellus. Ystävän ääni puhelimessa. Piano. Sello. Rakkaan ihmisen hyräily.

Elämääni on aina kuulunut musiikki - niin itse tuotettuna kuin muiden tuotoksia kuunneltuna. Se on yksi tärkeimmistä asioista minulle, jotain, jonka vuoksi olen juuri minä. Voisin olla mykkä tai sokea, mutta kuuro en ikinä. Tulisin yksinkertaisesti hulluksi.t u n t o

♥ Villa. Pehmeä iho. TBS'n vartalovoi. Käden upottaminen pussilliseen jelly beaneja. Hiusten pörröttäminen. Jalkakylpy. Kesäsade.

Olen kova hipelöimään tavaroita. Pelkät mp3't eivät riitä minulle siksi, että fyysisiä levyjä kansilehtineen on ihan pakko päästä hiplaamaan. Pidän villasta materiaalina, koska se on pehmeä ja karhea yhtäaikaa ja tuntuu lämpimältä iholla. Villa ei jostain syystä kutita, mutta lähes kaikki muu kyllä. Hierojalla olo on yleensä huudon ja hihityksen välimaastoa, kun kipeitä lihaksia hierottaessa tekisi mieli kiljua, mutta polvitaipeet ja jalkapohjat kutiavat voimakkaidenkin painallusten alla.m a k u

♥ Suklaa. Tuoreet mansikat ja kirsikat. Kookoskaakao. Latte. Pähkinät. Vuohenjuusto. Paprika. Ruisleipä. Viinietikkasipsit. Punaviini. Loimulohi.

Rakastan hyvää ruokaa ja hyviä makuyhdistelmiä. Ruokana pidän mausteisesta tai raikkaasta, jälkiruoan pitää ehdottomasti olla (ällö)makeaa. Suolan himo iskee aina välillä, mutta yleisesti ottaen en käytä ruoanlaitossa suolaa oikeastaan ollenkaan.h a j u

♥ Kookos. Vanilja. Minttu. Kirsikka. Kahvi. Givenchy Hot Couture. Tuore pulla. Lakritsijäätelö. Mansikat. Ulkoilma sateen jälkeen. Permanenttitussi. Juustokakku. Sammunut kynttilä.

Tuoksukynttilät palavat usein, enkä osaa lähteä ulos ilman hajuveden pirskautusta iholleni. Hajut ja tuoksut tuovat kaikista helpoiten mieleen muistoja. Joskus muistojen alkuperää ei osaa jäljittää, ja se on kummallinen tunne.Haastan kaikki, jotka ovat 24h sisällä syöneet jotain maku-kohdassa luettelemaani!

(Onnistuin muuten hukkaamaan kuvien lähteet bittiavaruuteen, pahoitteluni. If you recognise your picture here, let me know. I lost the source of these photos.)

No comments:

Post a Comment