2009/10/06

Elämäni Unelmana

Uskokaa tai älkää, aikomuksenani on jo monena päivänä ollut ottaa kuvia keittöstäni tänne nähtäville. Sitä ennen kuitenkin pitäisi jonkun siivota huusholli kuvauskelpoiseksi (vapaaehtoisia, anyone?)... Mikä tarkoittaa sitä, että olen lykännyt hommaa johonkin hamaan tulevaisuuteen. Ja lykkään edelleen. Syksy on selkeästi tullut, kun pimeys ja väsymys ottavat vallan ja mikä tahansa ponnistus tuntuu kohtuuttomalta. In other words: työt jatkuvat, vaan onneksi pitkä viikonloppu äidin luona tiedossa. And since life isn't perfect, aina voi kuvitella sen olevan sitä.

Idea röyhkeästi varastettu Mikaelalta, joka puolestaan sovelsi erästä naamakirjasovellusta. Eli unelmatyöni, -kaupunkini, -autoni, -aviomieheni ja -lemmikkini, mikäli elämän lainalaisuudet eivät pitäisi paikkaansa, ja saisin kyseiset perfect life -osatekijät valita ihan itse lukuisien mahdollisuuksien joukosta.


T Y Ö

Jos nyt jätetään pro-bändärin ja laulajan haaveet menneisyyteen (sillä unelmaäänestä ei ollut mitään puhetta), niin unelma-ammattini olisi levyjen kansien suunnittelija. Mikä olisi mahtavampaa kädentaitoiselle musiikkidiggarille, kuin työskennellä rakastamansa asian parissa? Kansilehtien taittamisessa voisi käyttää hyväksi valokuvaus-, piirustus- ja sommittelutaitojaan (tai taidottomuuttaan) ja sivubisneksenä tutustua artisteihin. Harmikseni tämän kaltaisella toiminnalla ei taida ainakaan Suomen maassa lyödä leiville. Täytynee siis pitäytyä nykyisessä päivätyössä.

K A U P U N K I

Lontoo, lontoo, lontoo! Jos rohkeutta ja varakkuutta ulkomailla kalliissa kaupungissa asumiseen löytyisi, olisi kotini Lontoossa. Brittikulttuuri, kaupungin loppumaton vilske ja lukuisat pienet yksityiskohdat vetävät puoleensa. Toki muitakin sykähdyttäviä kohteita löytyy - Pariisi, Tukholma, niistä vielä käymättömistä varmasti NYC ja Tokio pääsisivät myös listalle... Lontoo on kuitenkin aina lontoo, veri vetää sinne.

A U T O

Audi A3, mustana ja kiiltävänä, kiitos. Vaihtoehtoisesti uusi Mini Cooper, mustana ja kiiltävänä. Tai kumpi vaan kirkkaan pinkkinä, kuten ainakin avo-Audia näkee myytävän Flamingon ostoskeskuksessa sijaitsevassa liikkeessä. Tämä siis mikäli ikinä edes hankin autoa. Myös Volkswagen Kleinbus olisi äärimmäisen pop, sillä ainoalla oikealla värityksellä - punavalkoisella.

A V I O M I E S

Otsikko kuului alkuperäisesti typottaen: aivomies. Kertonee jotain siitä, että tarvitsen suuremmilla aivoilla varustetun miehen näitä omiani kompensoimaan... Ei vaan. Kyllähän täydellisessä elämässä aviomiehenäni olisi Brian Molko, useasti hehkuttamani Placebon laulaja-kitaristi. Pakko mainita myös Jake Gyllenhaal ja Robert Pattinson, jotka voisivat toimia sitten varamiehinä. Oikeastaan varamiehiä ei ole koskaan liikaa, joten toimintaa voisi laajentaa koskemaan noin 20 henkilöä. Kotimaan toivoista Samuli Vauramo pääsisi listalle helposti.

L E M M I K K I

Lumileopardi! Näihin otuksiin on joku fiksaatio ollut lapsuudesta saakka. Sinänsä tykkäyskohde ei ilmene mitenkään elämästäni - en omista leoparditäpläisiä vaatteita, vuoraa seiniäni leopardikuvin tai kuuntele leopardien ärjymistä kuulokkeista. Mutta jokin taika niissä on. Sitten, jos lähdetään realistisemmalle linjalle, niin kyllä se pikkumakkara olisi myös melkoinen pakkaus. Tunnetaan myös termillä mäyräkoira.


Ja tältä unelmieni elämä siis näyttäisi käytännössä (klikkaa suuremmaksi):


...Erm. Taidan pitäytyä tässä tosielämässä kuitenkin.

10 comments:

 1. Reeps! Toi kuva on niiin paras :D

  ReplyDelete
 2. Joo toi kuva on kyllä aivan nauruhermon reväyttäjä :D Brian vaan chillaa ihan tolleen iisisti volkkarissa...eih...hah hah.

  ReplyDelete
 3. hahahahaa, ihan paras nauruhermojen avaus varhaiseen aamuun :D


  ...ei mene meillä muillakaan typojen kanssa niin vahvasti, meinas tulla varhainen ammu...

  ReplyDelete
 4. Huolestuttavaa tuo mäyräkoirapuhe :/ Saat multa yhden Staffin hoitoon, kunnes tulet järkiisi. ;)

  ReplyDelete
 5. Hmm. Lontoo ja Pattinson. Ei paha. :) Joku minuakin Englantiin vetää - veri se ei voi olla enkä siis tiedä mikä.

  ReplyDelete
 6. ravenwaves ;)

  W, mut sehän on aina tosi cool :D

  Jalouse, aamu tai ammu, sama se, kun lukiessa sen typottaa vielä uudelleen ;)

  Hannie, Lucky on liian pelottava mulle! Mut vierailulle voin tulla ;)

  Joa, mullakin se veri taitaa olla enempi henkistä laatua, mut so not :P

  ReplyDelete
 7. Aivan loistavat haaveet sulla ;O) Mulle muuten kelpaisi myös sun asuinpaikka JA aviomiehet, varsinkin ne Gyllis ja Pattinson, juu tänne vaan heti 2 kpl, kiitos..

  ReplyDelete
 8. Mikaela, hih :) Nyt pitää vaan tehdä lakialoite miespuolisen haaremin sallimisesta..

  ReplyDelete
 9. kyllä mä luulen että laumoittain graafikkoja, aadeita ja valokuvaajia lyöleipäänsä juuri levyn kansilla.. että siitä vaan vääntämään :)

  ReplyDelete