2009/11/19

Wrap Your Neck

Maria sai oman ympyrähuivineulontajuttunsa valmiiksi aikoja sitten, ja niin itseasiassa minäkin - en vain ole ehtinyt tehdä asialle mitään. Kun Maria neuloi ohuehkosta langasta ainaoikeaa pyöröpuikoilla, oli oma ajatukseni täysin päinvastainen. Pitkä joustinneuleella (koon 12 puikoilla) väkerretty peruskaulahuivi kiertyy kaksi kertaa kaulan ympärille ja kiinnittyy jättimäisillä napeilla. Lanka on Schachenmayr nomotta Silenzio, väri grafiitinharmaa, materiaali 50% akryylia, 25% villaa, 25% alpakkaa. In other words: käsittämättömän lämmin.





 

Normaalisti kaulamuhvi ei ole puoliksikaan noin siististi kaulani ympärillä, vaan se laskeutuu enemmänkin epämääräiseksi möhkäleeksi - ja näyttää itseasiassa paremmalta niin! Kuvissa muuten erittäin hemaiseva sunnuntai-bubble, se fakta kannattaa jättää omaan arvoonsa... Siskolle kuitenkin kiitos kuvaajana toimimisesta.

Koko eilinen päivä ja vähän yötäkin meni perspektiivikuvien kanssa ja sama meininki jatkuu läpi viikonlopun, mitä nyt välissä käyn vähän tanssimassa (pysyy kroppa ja mieli edes jotenkin järjissään). All work and no play makes bubble a dull girl - tuleva yö menee siis elokuvateatterissa rentoutuen. Onhan nimittäin New Moonin ensi-ilta ja yöennakkonäytös, jiih!

Rentouttavaa yötä sinullekin ;)

15 comments:

  1. Nuo jättinapit on jotain niin söpön koskettavaa! :) Söpö mutta käytännöllinen (ja lämmin!), mikäs sen parempaa. Pitääkin muuten kaivaa äidin tekemä palmikkohuivi kesäkätköistä ja toivoa pakkasia..

    Haastoin sinut! :)

    ReplyDelete
  2. Koska olen todellinen huivifani, en voi sanoa tähän muuta kuin ihana! Ihanan pehmeän, lämpimän ja sopivan pörröisen näköinen. Ja napit kruunaavat kokonaisuuden.

    ReplyDelete
  3. Ooh, minkä värinen. Ihana! Varmasti huippulämmin ja pehmeä. :)

    ReplyDelete
  4. Ihanan lämpimän näköinen. Napit ovat kiva yksityiskohta.

    ReplyDelete
  5. wow, tosi makee!! voi kun jaksais itekin tehä tollasen :) tänä vuonna vaan ei oo tullu neulomispistosta :(

    ReplyDelete
  6. Huivi näyttää tosi hyvältä! Ihan sun näkönen :)

    ReplyDelete
  7. Hemaiseva oot. :) Ja niin on huivikin, taidan tehdä joskus samanlaisen.

    ReplyDelete
  8. Jos(kun) sulle jää dipan jälkeen ylimääräistä vapaa-aikaa, niin mulla on sulle ehdotus: kutaisen mulle samanlainen ihanuus. ;) Mun neulontakauden päätös koittaa jo kuukauden päästä, mut työn alla on vielä parikin projektia, joten taitaa muuten jäädä tuollainen ensi syksyyn.

    Nuo napit on kyl piste ii:n päälle. Erottuu hyvin joukosta.

    ReplyDelete
  9. Siellä se olin minäkin, kuuntelemassa tyttöjen kiljuntaa New Moonissa ;O) Tosin pääsi itseltänikin yksi "herranjumala" ääni kun Lautner otti paitansa pois..krhm...

    ReplyDelete
  10. Ihana muhkeus tuossa! Paljon lämpösemmän näkönen kun se mun ^^ Mä kun saan vielä hankittua niitä paksuja ja muhkeita, lämpösiä lankoja kans niin pääsen ehkä kans.. muhkeuttelemaan :D

    ReplyDelete
  11. Tosi kaunis huivi ^__^ Päätin heti kysyä yhdeltä käsityöhullulta ystävältä, josko tekis mulle tommosen :)

    ReplyDelete
  12. Hihii, tääkin oli miekkosensa kanssa yöennakkonäytöksessä ja tosiaan rentouttava yö olikin! <3
    Tosin leffan jälkeinen sähkökatkos Tampereella ei ollu niin rentouttava :D

    ReplyDelete
  13. Joa, kiitos paljon! Nappeja on itseasiassa vielä varastossa toista projektia varten ;)

    Sunshe, hihi, tack :)

    -L-, lämmin on kyllä! ^___^ Tosin karvaa lähtee melkoisesti :D

    I am a citizen, kiits!

    hyppysellinen, toi on mullakin ainoa tän vuoden neulomus :D Tosin voi johtua ihan ajanpuutteestakin. Ensi vuonna ollaan sitten ahkerampia :)

    Jalouse, hauskaa, kiitos! :)

    .Nekku. no höps :D Siitä vaan puikot heilumaan!

    ravenwaves, kiitti ^___^

    NooranElämää, kiitos!

    Hannie, hahaha, joo katotaan nyt miten hyvin onnistun sen tulevan suuren vapaa-ajan täyttämään :D Mutta harkinnan arvoinen juttu ehdottomasti!

    Mikaela, hahaa :D Juu kyllähän sitä itsekin huokaili siinä kohtaa, kun Edward käveli autoltansa kohti Bellaa, koulupäivän aamuna.. Ei niin saa kävellä!!

    Maria, haha, muhkeutta vaan kehiin! Langasta se on kyllä tosiaan kiinni, ja puikoista - tollekin langalle suositeltiin puikkoja nro 8, mutta suosiolla tein 12:lla :)

    Darsi, kiitos! Hitsi, jos mulla ois enempi aikaa niin oisin kyllä tehny sulle jouluksi tommosen!!

    lovebird, oho, sähkökatkos! Täytyy kyllä sanoa että tällä hetkellä ei ole ihan niin rentoutunut olo, kun lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen on paiskinut hommia koko päivän.. ;)

    ReplyDelete