2009/12/06

Can't Stop Partying

Pitihän sitä valmistumista sitten hieman juhliakin, kohtuullisen hillitysti. Kiitos kaikille mukana olleille, oli kivaa! Joulupukin toivelistalta voi nyt vetää yli Asplundin ristikorun, musta sellainen matkasi eilen luokseni. Samoin Stockmannin lahjakortti tulee tarpeeseen. Taidanpa joulun jälkeen hankkiutua astiaosastolle tuhlailemaan ;)

 

Rommilla terästetty glögi hoiti janon sammuttamisen, kurnivan vatsan taas hillitsi kasa erinäisiä syötäviä. Elämäni ensimmäinen juustokakku sai kehuja, mutta itse pidin eniten hieman ex tempore tehdyistä fetamuffineista. Reseptejä luvassa myöhemmin.

 

Asukuvista tulee tähän aikaan vuodesta järkyttäviä. Paitsi että luonnonvaloa ei ole, on olohuoneen lamppu posahtanut, enkä osaa vaihtaa sitä uuteen... Eh. Tähän on siis tyytyminen. Ja kyllä, oli mitkä tahansa bileet, niin jalassa on villasukat ♥ Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että puen vielä päälleni paljetteja ja röyhelöitä yhtäaikaa, olisin nauranut sanojan maan rakoon. Mutta pikkujoulumekko on ihana! Mekko Cristelle&Co, koru TitiMadam.

 
 
 

Meikki hoitui pitkästä aikaa harmaan eri sävyillä. Inspiraatio tuli kuolaamastani MACin hopeaisesta luomiväristä, jonka kuitenkin jätin kauppaan kun turhauduin jonottamaan.Varastoja kaivamalla löytyi sitten ikivanha, metallinen harmaa omasta takaa. Lopputuloksesta tuli harvinaisen kiva. Villi veikkaus silti, että käyn vielä hakemassa sen MACin pois kummittelemasta...

Minulla oli muka paljonkin sanottavaa, mutta jotenkin nyt tuntuu siltä, että haen jääkaapista kakun rippeet ja hautaudun tyynyjen keskelle tuijottamaan linnan juhlia sekä siellä vilahtelevia asuja. Olen kyllä tänään jo imuroinut, tiskannut ja käynyt leffassa - siinä lienee tarpeeksi ohjelmaa yhdelle sunnuntaille? Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!



p.s. Sen vielä sanon, että hiuspehko alkaa olla melkoisessa kuosissa, huh. Termi kaksihaarainen latva on saanut täysin uuden merkityksen. Mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Luvassa myös Weezerin levyarvio, joka vähän venähti. In the meantime, kannattaa tsekata levyn parhaimmistoon kuuluva tsipale, joka toimi innoittajana tämänkertaiseen otsikkoon.

8 comments:

  1. Onnea valmistumisen johdosta! Haha, villasukat viihtyy munkin jalassa, mutta ei ihan tuohon pisteeseen saakka! :D (Tosin aika hyvin ne itseasiassa kylla kay tuohon asuun!)

    ReplyDelete
  2. Sonja, kiitos paljon! Mä en vaan osaa olla ilman villasukkia :D Ja koru ei itseasiassa ole heppa, vaan yksisarvinen, kätevästi vain peitin sen sarven kädelläni ;)

    ReplyDelete
  3. Ihana tuo asu ja onnea valmistumisesta!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Nooruska, kiitos!

    (piti kirjoittaa kommentti uudestaan kun typoilin liikaa)

    ReplyDelete
  6. Ääääh, mun tulee nälkä, ku kattelee sun tarjottavia :D noista fetamuffineista haluun sit että teet tänne kans postauksen! Vaikuttaa niin hyviltä. Oon ite kans miettiny et pitäis joskus kokeilla jotain suolaisia muffineita ja fetaiset muffinit vaikuttaa niin LÄÄHILTÄ ::D

    Niin mistä toi yksisarvinen on? Kaunis kuten kantajansakin <3

    ReplyDelete
  7. Henskis, sori :D Muffineista kyllä on tulossa juttua. Ne oli kieltämättä tosi maukkaita ;) Yksisarvinen on siis TitiMadamin mallistosta, niitä koruja on eri eläimiä ja eri värejä ja aika paljon näkee kaikissa design-myyjäisissä ym. Mulla on samat peiliyksisarviset myös korviksina ja sitten erilaisena kaulakoruna valkonen bambi :)

    ReplyDelete