2012/01/30

There's a Glow

Joidenkin mielestä voi olla hullua kaivaa arkistoista julkaisemattomia asukuvia, joista suurin osa on syyskuulta tai vähintäänkin ajalta, jolloin ei tarvinnut toppatakkia. Viime setistä on kuitenkin aikaa, joten pistetään taas kerralla useampi räpsäisy kehiin. Kun ei sitä näemmä muutenkaan mitään inspiraatiota pukeutumiseensa löydä.

Kesän ja alkusyksyn elin hameissa, kukkakuvioissa ja herrainkengissä, talvi on taas mennyt paksuissa villakerroksissa ja maihareissa. Kuvien perusteella olen myös hämmentävän usein jaksanut suoristaa tukkani. Syksyllä väri tummentui ja otsis tuli kehiin, mutta ensi viikolla siintelevä kampaajakäynti enteilee jälleen sivuotsikseen palaamista. Se on vain enemmän minua.


asu_työ

Työhaastattelussa. Eli eh, kuva on elokuun alusta... Lempparikesäasu. Hame Zara, toppi Vero Moda, kengät Wonders.


asu_yellow

Keikalla (Regina tai KOC). Mekko Seppälä, neule Vero Moda, kengät Wonders.


asu_orange

Leffassa. Mekko Yumi, neule Zara, takki vintage, kengät Molt's.


asu_pink

Kaupungilla. Farkut DKNY, toppi Urban Outfitters, neule Uniqlo, nahkatakki second hand, kengät Wonders (mutta eri kuin ylemmissä kuvissa).


asu_apo

Keikalla (Apocalyptica). Mekko Marimekko, kengät Camper.


asu_random

Random (vasemmanpuolimmainen Kaiser Chiefsin keikalla). Ruutupaita Poco Loco, takki vintage, huivi second hand, kengät Molt's.


asu_villa2asu_villa

Cold. Musta villamekko Benetton, viininpunainen superihana villatakki Fred Perry, kengät Dr. Martens.

16 comments:

  1. MIKÄ toi Marimekon musta mekko on?!! Mä en oo koskaan nähnyt tommosta sulla, ihana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ostin sen Finnish Design Shopin alesta kesällä, on se täälläki vilahtanut.. :) Isojen hihojen takia siihen ei oikein saa päälle mitään villatakkia tms, niin ei oo nyt tullut käytettyä.

      Delete
  2. Sää oot niin nätti, että kuolen! Onks tota Marimekon mustaa mekkoa enää myynnissä? Jopa minä saattaisin mahtua tuohon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AnneVee, älähän nyt kuole, I'm not worth it!! Enpä tiedä onko enää myynnissä, vähän veikkaan että ei. :/ Koska omani tosiaan ostin alesta kesällä. Enkä yhtään muista edes mallin nimeä, kun ei sitä lue siinä mekossa missään..

      Delete
  3. mun mielestä asukuvat ovat aina kivoja ja inspiroivia! Ja tykkään sun tyylistä! Hauska tuo musta marimekko kun on niin erilainen kaikista muista!

    ReplyDelete
  4. Aah, rakastan tollasta herkän, valkoisen pitsimekon ja maihareiden yhdistelmää! Sään salliessa lisäksi nahkatakki, nam.

    ReplyDelete
  5. oi apua! hyppäsit tällä postauksella suoraan mun bloggaripukeutujien kärkiraatiin! huhhhhhuh!

    ReplyDelete
  6. Sulla on kyl kaikista mun tietämistä bloggareista söpöin ja omaperäisin tyyli ja omaperäinen on tässä ihan yksinomaan kehu:) Ja siis noi oranssit sukkikset on kertakaikkiaan ihanat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No äää, mie ihan punastun tämmösistä kommenteista!! Kiitos *_____* ♥

      Delete
  7. Oi hitsi sulla on kyllä todella ihana tyyli!

    ReplyDelete