2009/03/14

Friday the 13th

Toive ensimmäisen arvonnan yhteydessä: kerro arkipäivästäsi/päivä kuvina -postaus. Täältäpä pesee! Ei kenties ollut se kaikista tyypillisin arkipäivä, ja ruokaa tuli ainakin mätettyä siihen malliin, että myös jonkinnäköinen urheilu olisi ollut suotavaa... Vaan viikonlopun alla sitä ei aina tarvitse.



Herätys 7.30 Halinalle-lakanoiden välistä. Omistan kyllä aikuisempiakin lakanoita, mutta... Aikuista tässä on se ehkä se, että tyynyni on muotoiltu, jotta niskat eivät kärsisi ihan niin paljoa.



Hampaiden pesu on ensimmäinen, joka minun on aamuisin päästävä tekemään. Lisäksi se on piristävää, kun Hello Kitty kurkistaa kaapista! Tämäkin kuuluu lokeroon Bubble 5v.



Naamavärkin kuntoon saattamisen jälkeen tylsä aamupala (mysliä + maustamatonta jogurttia) tylsistä astioista (Ikea). Syön oikeastaan joka aamu ihan samanlaisen aamiaisen :D Joskus juon veden sijasta mehua ja mysli saattaa olla eri merkkistä. Talvisin ei saa unohtaa lisävitamiineja!



Katson aamuisin yleensä Huomenta Suomea, koska en omista radiota. Tai omistan, mutta jostain syystä se on aina kaapissa eikä kuunneltavana. Perjantaina aamuohjelmassa oli vieraana joku fiksunoloinen heppu, jonka nimeä en valitettavasti saanut selville. Puhui tästä eläkemuutoksesta melko järkeviä.



Päivän asu oli jotenkin varsin naisellinen/tyttömäinen perustyyliini verrattuna, mutta tykkäsin! Ja hyviä kommenttejakin sain. Olinkin kuin kävelevä H&M'n mainos näköjään... Sieltä hame, raitapaita ja sukkikset. Bolero Vila, päärusetti Romeo&Julia. Ranteessa vuosien haikailun jälkeen hankittu Seccon vinyylirannekoru ♥



Ulosmennessä uusi takkirakkaus! Kyllä, hairahduin jälleen kerran. Pystyin kuitenkin perustelemaan tätä hankintaa hyvin monella faktalla: a) olen kuolannut kyseistä takkia Halosella koko talven, ja harmitti kun jo aiemmin syksyllä ehdin ostaa sen ruskean ruututakin, b) takki on tiheää villakangasta ja väri ja malli miellyttävät, c) se oli vihdoin -50% alennuksessa ja d) tämä takki on vain niiiiiiin minua!! Väri on siis fuksia, mikä ei ehkä käy kuvasta ilmi, ja selkäpuolella on rusetti ♥ Ei kyllä kaduta pätkääkään!

Uhmasin myös kohtaloa, sillä helmikuussahan oli myös perjantai 13. päivä - silloin käsissäni riippuva laukku päätti sanoa yhteistyösopimuksensa irti. Käytin laukkua suutarilla, sillä se on rakas, vintagea joltain-luvulta-en-tiedä ja ostettu Lontoosta. Nyt hihna pysyy taas paikallaan, jei! Saappaat second hand, huivi self made ja korvaläpät vaihdoin pipoon lähtiessäni töihin.



Töissä keskityin enimmäkseen erään tavaratalon muutossuunnitelmien tekemiseen. Työpisteeni ikkunasta näkee melkein merelle, mutta valitettavasti 5. kerros on hitusen liian matalalla. Ikkunalaudan kasvi on minun vastuullani. Pöydällä majailee myös työnteon kannalta tärkeät kapineet: muistivihko, kahvi-/teekuppi ja päätetyöskentelyssä tarvitsemani silmälasit (Bvlgari).



Ennen lounastaukoa kävin viemässä kasan huutojani postiin! Huh, kiroan kyllä postimaksuja jokaikinen kerta, vaikka olen ihminen joka on lähettänyt postia varmasti tuplasti normaalin suomalaisen koko elämässään lähettämiinsä posteihin verrattuna.



Lounastauko Vanillassa ystävän kanssa. Söin ihanaa rasvassa paistettua kalaa (:D), pastasalaattia ja tavallista salaattia. Ystävällä päällä kiva printtit-paita (unohdin jo mistä se oli hankittu) ja neuletakki (Firenzestä), jota on piristetty suurella hakaneulalla Honey Junkien tapaan.



Lounaan jälkeen takaisin töihin. Puoli neljäksi suuntasin kuitenkin kulttuurikeskus Valveen kahvilaan, jossa haastatteluuni pääsivät kaksi kuvaamataidon opettajaa. Haastattelun tein diplomityötäni varten, jonka aiheena on korjaus- ja laajennussuunnitelma erääseen kouluun. Lopputuloksena on tarkoitus saavuttaa taiteisiin painottuva alakoulu.



Ja Valveesta syömään! Tarkemmin sanottuna jälleen köökeilemään. Pari ystävää oli mukana ja ruokaa tuli vedettyä napaan taas kaksin käsin. Milloinkohan sitä oppisi, ettei buffet-pöydästä tarvitse syödä kaikkia tarjoiluastioita tyhjiksi?



Suurien vatsojemme kanssa lyllersimme toisen ystäväni kanssa Anttilaan keskusvaraston tyhjennysmyyntien perässä - tv-mainoksessa luvattiin siellä olevan eräitä Finlaysonin mustavalkoisia Muumi-tyynyliinoja. Vaan eipä löytynyt, tosi harmi, sillä Nuuskamuikkunen olisi aika ehdoton! Mikäli minä edustin pukeutumisellani Ranskaa, ystäväni edusti Saksaa sotilaallisella takillaan ja saappaillaan.



Tyhjin käsin emmen kuitenkaan kämpilleni päätyneet, vaan Citymarketissa oli Maraboun suklaalevyt tarjouksessa 3 kpl 4 eurolla... Hyvä pieni jälkiruoka elokuvaa katsellessa (huom. söimme vain yhden levyn). Tuijoteltavana toimi ihana Jake Gyllenhaal elokuvassa Day After Tomorrow, jonka olen kyllä nähnyt jo useampaan otteeseen, mutta ystävä ei. Loppuillasta kameralla leikkiminen jäi vähän vähemmälle. Toisaalta eipä mitään ihmeellistä enää tapahtunutkaan, menimme nukkumaan jo puolenyön jälkeen. Huomatkaa muuten tästä kuvasta tylsä tv-ja-taso-yhdistelmä sekä karmean värinen muovimatto.

Eilinen meni tavallisissa merkeissä kuntosalin, erilaisen askartelun ja kotileffailun merkeissä. Tänään tiedossa parin tunnin tanssitreenit, mutta ei muuta ihmeellistä. A very basic weekend.

13 comments:

  1. Oii, tosi söpöt noi hello kitty hampaidenpesu jutut ! :) Ja myös tää sun ulkoasus on tosi söde.

    ReplyDelete
  2. Nyt mun alkoi taas tehdä mieli suklaata, däääm :D

    ReplyDelete
  3. Löysin blogisi ihan äsken, kivoja juttuja, tulen varmasti takaisin! :) Huokailen myös tuon Hello Kitty-hammasharjatelineen perään, meidän tytöt kuolisi tuollaisesta..! :)

    ReplyDelete
  4. Voikun sä oot söpönä noissa asukuvissa!:D Kivan kuuloinen päivä. Välillä pitää possutella (ruuan kanssa) oikein kunnolla. Se tekee hyvää niin keholle kuin mielelle. Nams!

    ReplyDelete
  5. Ai 45ssa on nykyisin buffet? :)

    Mää taas katon aamuisin aamutv:tä ku en tykkää siitä lauri karhuvaarasta xD mullaki ois radio kaapissa.

    ReplyDelete
  6. mul on kans my little pony-pussilakanoita suurin osa (niitä mun wanhoja), ja hammasharjakuppina tehotytöt-muki ^_^

    kiva postaus oli :)! nälkä vähän tuli.

    ReplyDelete
  7. Ihana postaus! Lakanat ja Hello Kitty hampaidenpesujutut ihania!♥

    ReplyDelete
  8. Iina, kiitos :) Kitty-jutut on saatu lahjaksi ja ei ois paremmin voinu osua!

    Yonna, hah no nyt sulla on levyllinen :D

    TaiNa, kivaa :) Kitty on kyllä niin pienten kuin meidän isompienkin tyttöjen mieleen ;)

    L, kiits :D Totta, possuttelu tekee joskus niiiiin hyvää!

    norppa, juu perjantaisin klo 16-20 on Köökiklubi, jossa on buffet-pöytä ja maksaa opiskelijoilta 7e :) Siitä on jossain tuolla mun vanhemmassakin postauksessa enempi juttua. Eikä Lauri Karhuvaara oo monesti äänestetty Suomen seksikkäimmäksi mieheksi tai jotain xD

    hyppysellinen, kukaan ei onneksi sano että pitäisi olla tosi aikuinen ^____^

    Anna, kiitos :)

    ReplyDelete
  9. Tykkään lueskella näitä päivä kuvina-tyylisiä juttuja :D

    ReplyDelete
  10. Sini, kiva :)

    Roxy, Halinallet on ihan ykkösiä! No, My Little Ponyjen jälkeen ainaki ^___^

    ReplyDelete
  11. Mulla on samislakanat! ;)
    Ja pitäs kyllä ittekki joskus vääntyä köökeilemään... Ei vaan koskaan pysty, ku on aina työtä tai pois kaupungista, jos on vappaata. Hö.

    ReplyDelete
  12. rraisa, :) Ehdottomasti pitää mennä köökeilemään! Se on niin huippu jotenkin. Voitais mennä vaikka yhdessä, ei olla nähty aikoihin!

    ReplyDelete