2010/02/02

Bloggarit merellä 1

Alkuhuomautus: reissuasiat tulevat kahdessa eri osassa, jotta picspamista tulisi edes jossain määrin hillittyä.


Viking Line Gabriellalla järjestetty blogimiitti lähti liikkeelle perjantaiaamuna melko mielenkiintoisissa tunnelmissa. Ulkona vallinnut lumimyrsky ei houkutellut ulos, mutta sinne sitä vain oli porhallettava. Mainittakoon, että satamaan menevä raitiovaunu 4T'hän ei kulkenut, joten kävelymatka keskustasta terminaaliin vaati survival skillejä enemmän kuin olisi edes laillista... Hyttimme jäsenet saatiin kuitenkin kaikki kasaan ja liput olivat ok, joten ei kun laivaan!

Ravenwaves ja skumppalasi.


Maria ei voinut olla bloggaamatta laivallakaan!

Blogimaailman Minni Hiiri eli ihana Joa.

Niin ja meitsi. Kuvan otti Ravenwaves.

Hytteihin ei ollut pääsyä vielä hetkeen, mutta laivan kokoustiloissa olleet tuote-esittelypisteet, goodie bagit ja uudet ihmiset estivät tylsistymästä ennen Mintun tervetulosanoja ja luentoja. Workshop-tyyppiset luennot kertoivat siitä, miten saa otettua parempia päivän asu -kuvia ja muokattua niistä esim. talvisin hallitseva keltainen sisävalo pois, sekä erilaisista irtoripsistä ja niiden käytöstä. Kuvan muokkaus ei antanut minulle juuri mitään uutta, ja irtoripsiäkin olen käyttänyt aiemmin - tosin juuri niitä kaikista yksinkertaisimpia ja kököimpiä versioita, joten niiden laadukkaampien kokeilua odotan innolla, kunhan sopiva tilaisuus tulee vastaan :) Alun ohjelmasta lisää esim. Mintun blogissa!

Ihanat hyttikamut! Marika, Eliiina ja Ravenwaves.

Illan asu: tunika American Apparel, kaulakoru joulupukilta, korvikset Marianeiti.

 


Marika ja Eliina.

Ravenwaves, taustalla Joa.

Säteilevä Mari.

Söpönen Maria.

 Reiska & minä (keksin juuri uuden lempinimen, Ravenwaves on liian hankala :D)

Risteilypakettiin kuului mennen tullen buffet-illallinen sekä aamuisin meriaamiainen. Voin sanoa, etten ole hetkeen syönyt niin hyvin! Pääruoat skippasin suosiolla, sillä maukkaat salaatit ja etenkin kuolan eritystä lisäävät jälkiruoat (suklaamousse omnomm) täyttivät vastsan mukavasti. Ruokakuvat olivat ehdottoman pakollisia. Ilta jatkui pörräämällä ees taas, kun yökerhossa (oikeasti, kukaan ei käytä tätä sanaa, mutta se kuvaa laivan baaria parhaiten) musiikillisesta annista vastasi joku kohtuullisen karmea lauluyhtye, eikä bloggareita näkynyt oikein missään. Siispä puolet hytistämme oli nukkumassa jo yhdeltä, loput tunnin, parin päästä.

Yöllä hytin ikkunasta kuvattua merimaisemaa, köh.


Aamulla vaivalloinen herääminen palkittiin, kun seisovassa pöydässä tarjoiltuun meriaamiaiseen pääsi käsiksi. Kaurapuuro oli suurinta herkkuja, ja lappasin sitä useamman lautasellisen kitaani. Hieman eri henkistä kuin kotona mikrossa tehty... Aamupalan jälkeen jäi vielä aikaa valmistautua muutaman tunnin Tukholma-visiittiä varten. Mepäs suuntasimme Ravenwavesin kanssa ensin juuri ja juuri kaupungin rajojen ulkopuolelle jatkamaan vatsan täyttämistä hyvällä ruoalla, mutta siitä lisää huomenna, kun matka jatkuu...


p.s. Hermot menee vaakakuvien kanssa, erittäin suurina ne tulee aina tekstialueen ulkopuolelle! Ja suurina eivät taas ole tarpeeksi isoja. Yritän fiksata asian tässä joskus... Vaakakuvat nyt siis pienempinä, klikkautuvat kyllä suuremmiksi.

10 comments:

 1. Nomnom mozzarellapallerot! Teidän hyttikuva on ihana! :) Kuvastaa niin hyvin sitä AHTAUTTA. Ja hahaa, minäkin pohdin kovin tuota yökerho-juttua, sillä se kuulostaa sellaiselta viisikymppisen menomestalta (jollainen se laivan baari tosin oli silloin kahdeltatoista perjantaina)..

  Ja tuo merimaisema on vain niin kovin kuvauksellinen. :D

  ReplyDelete
 2. Ihaina kuvia ja hauskoja juttuja! :D Hihi, toi mun hihittelykuva on aika hieno tuol kyllä ^^ Ihan huippureissu kyllä! LISÄÄ! :D

  ReplyDelete
 3. Hauska että järjestitte bloggailijoiden risteilyn. :D Olisi hauska kyllä tavata ihmisiä bloggerista ihan oikeassakin elämässä! Sen verran kylmä siellä näkyi olevan ettei paljon varmaan tarvinnut kannella hillua! :P

  ReplyDelete
 4. Sää oot kyllä niin nätti!

  -Marge

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia! Vitsit, teillä on kyllä ollut kivaa! Mieki tahon mukaan, jos joskus tapahtuu toinen blogimiittiristeily :)

  ReplyDelete
 6. ravenwaves, muah :D

  Joa, mozzarellapallerot indeed<3 Ja ahdastahan siellä hytissä oli :D Siellä on AINA ahdasta, vaikka olis vaan kaks ihmistä.

  Maria, kiits! Ja joo, lisää!

  NooranElämää, kiitos :)

  Kazza, hauskaa siellä oli, vaikka tosiaan ehkä vähän kylmää jos vertaa sinne puolelle maailmaa ;) Toivottavasti säkin pääset miittailemaan joskus!

  Marge, voi kiitos!! Itse kyllä olet ;)

  Sari, toivottavasti pääset kans mukaan joskus! ^___^

  ReplyDelete
 7. Kuulostaa hauskalta idealta tuollainen risteily :) Kieltämättä olisi kiva tavata blogituttavia ihan livenä joskus.

  ReplyDelete
 8. Paivi, oli kyllä mainiota :) Joskin tietysti bloggareita oli niin iso joukko, että kaikkiin ei ehtinyt tutustua. Mutta ehkä ens kerralla!

  ReplyDelete