2010/02/23

A small rebel force has penetrated the shield and landed on Endor.

Minulla on sisustusmania! Johtuu ehkä lisääntyvästä valon määrästä - kotikolo alkaa näyttää pimeän talven jälkeen aivan erilaiselta. Harmikseni mania rajoittuu pääasiassa inspiraation hakemiseen ja löytämiseen, ei niinkään käytäntöön. Esimerkki: näyttää pahasti siltä, että kahdeksan kuukauden jälkeenkään asuntoni varsinainen huone ei ole siinä kunnossa, että sitä voisi kuvitella kuvaavansa. Seinälle tulevat valokuvat ovat edelleen teettämättä (kehykset sentäs hankin jouluna), eikä uutta sohvapöytää ole löytynyt. Ei sillä, että olisi sohvaakaan. Datausnurkkaa kyllä järjestelin viikonloppuna, mutta projektia voisi jatkaa jossain välissä. Luultavasti parin päivän päästä elän onnellisessa evvk-tilassa.

Laajojen kuvien (edelleen) puutteessa siis sneak peekia! Oletan että ne, jotka tunnistavat otsikon, löytävät myös kuvista pari kivaa kapistusta ;)Joku on saattanut huomata, että minä EN osaa ottaa suoria kuvia. Syytän horisontin vinoudesta hajataittoa ja eriparisilmiä.

13 comments:

 1. Ai ne on tommoset ne perhostyynyt! Ihanat ^__^ Ja arvaa vaan kenellä on toi sama NY-kortti jääkaappinsa oves :D

  ReplyDelete
 2. Inspiroivia kuvia (ja se on mun sanomana paljon se). Varsinkin tää viimeinen oli hellyttävä. :)

  ReplyDelete
 3. Ihania detaljeja! Sisustusvimma näyttää ainakin itsellä olevvan ikuista, kannattaa tuunata itse niin kaikki vaan kestää toooosi pitkään ;-).

  ReplyDelete
 4. Sisustuskuumetta on täälläkin, tosin luulen että itselläni akuutisti siihen auttaisi ihan vaan suursiivoaminen ja turhan sälän pois karsiminen :D

  ReplyDelete
 5. Tahtoisin itelleni jumalattoman kokoisen linnan, jonka joka huoneen voisin sisustaa eri tavalla. Tämä siksi, että tykkään hirveän monesta eri tyylistä, joita ei kuitenkaan voi yhistää keskenään, jos meinaa voida asua kotonaan muutoin kuin silmät kiinni.:p Eipä sillä, että mulla ois rahaakaan sisustaa nii paljon ja hienosti ku oikeasti tahtoisin.

  Mulla on horisonttineuroosi, eli en voi julkaista kuvia, joissa horisontti on vinossa milliäkään. Onneksi on Photari ja Picasa, koska muuten mun blogi ois täynnä pelkkää tekstiä.:D

  ReplyDelete
 6. Hieno otsikko ;-) Valosapelin kahvalta näyttää tuossa yhdessä kuvassa ja ihan kuin R2-D2 olisi tuolla hyllyssä myös?

  Ihania nuo maalatut taulut muuten. Ovatko itsesi maalaamia?

  ReplyDelete
 7. Ihanan näköistä, kuka kaipaa isoja kuvia kun yksityiskohdat ovat näin herkullisia ;O) Mutta mikä on toi toinen kuva ylhäältä, ilmeisesti sinkku??

  ReplyDelete
 8. Esittele sun kaikki kaulakorut? :)

  ReplyDelete
 9. Hii.

  Tämä oli hyvä silmäharjoitus. Lightsaberin kahvan kyllä huomasin (kateudesta vihrentyvänä) helposti, mutta toiseen kertaan piti tarkastella, että viheltävän ja sympaattisen kodinkoneen sai hoksattua taustalta.

  Sun asunto on ihana sekoitus Geekkiä ja Prinsessaa (ihan vain positiivisessa mielessä :)

  ReplyDelete
 10. ravenwaves, kellähän risteilijällä ei olis :D

  Joa, suurkiitokset! ^___^

  Nooruska, vimma on tosiaan ikuista, välillä se vaan saa uutta pontta ja välillä hiljenee :)

  Salka, siivoaminen auttaa kyllä kummasti! Ehkä mullakin tää liittyi siihen, kun viime viikonloppuna kerkesin siivoomaan pitkästä aikaa :D

  Bemary, määki! Koska maailmassa on niin paljon erilaisia ihania sisustustyylejä. Mulla sitten tuppaa kertymään ne kaikki yhden ja saman katon alle tällä hetkellä, mikä aiheuttaa pientä kaaoksen tunnetta.. Mäkään en maisemakuvissa siedä vinoa horisonttia, mutta näissä en jaksanut vaivautua korjaamaan :P

  Paivi, oikein meni ;) Vinyylilevyyn maalattu taulu on ystävältä, sinisiin pukeutunut naistaulu papan tekemä. Lightsaber-kuvassa taustalla pilkottava Placebo-taulu on omaa tekoa :)

  Mikaela, hihii, kiitos ;) Kuva on itseasiassa postikortti ja uskomattoman lahjakkaan Anne-Julie Aubryn käsialaa. Neitosella on kauppa Etsyssä, http://www.etsy.com/shop/TheNebulousKingdom

  Anonyymi, voisinkin tehdä niin tässä piakkoin! :)

  Inna, joo, ja et ikinä arvaa miten se on mulle eksynyt! Äidin naapuri/ystävä oli muutama vuosi sitten heittämässä sitä ROSKIIN, ei vissiin tiennyt arvoa (vaikka toi pieni väritön onkin se arvottomin niistä) :D Äiti sitten nappasi sen ja paketoi mulle pukinkonttiin ^____^

  Mielikuvitteija, khih :) Oikeaan osuit sinäkin SW-roinan etsimisessä! Ja kiitos tuosta asuntoni tyylin kuvauksesta, otan sen hyvin suurena kohteliaisuutena :)

  ReplyDelete
 11. Paras otsikko ja ihania juttuja! Plus eriparisilmät on tekee elämästä sen et kaikki on aina vähän erikoista nimim. näkövammanen.

  ReplyDelete
 12. Oola, kiitos! Erikoista tosiaan, mutta esim. autolla pimeällä ajaessa ei niin kauhean mukavaa :P Unohdin muuten tänään silmälasit kotiin, töiden tekeminen on harvinaisen kaameaa kun kirjaimet hyppivät ruudulla..

  ReplyDelete