2010/02/28

Smooth

Kaikista ihanista salaateista (vuohenjuusto♥) ja sushista (lohinigirit♥) ja jopa suklaasta huolimatta voisin mielelläni elättää itseni vain ja ainoastaan smoothieilla ja pirtelöillä. Ravintoympyrän kannaltahan se olisi lähestulkoon mahdollista. Proteiinia saa maidosta ja luonnonjogurtista, hyvää rasvaa siemenistä, erilaiset leseet, hedelmät ja marjat huolehtisivat kuiduista ja vitamiineista. Tehosekoittimessa saisi kätevästi blendattua niin pääruoat kuin tietysti jälkiruoatkin, ja jopa alkupalat. Vai mitä sanotte tehariin tungettavasta yhdistelmästä rucola - tomaatti - kurkku - maustettu salaattijuusto ...erm, maybe not.


Keittiön pienkoneista lempparini on ehdottomasti tehosekoitin. Jo vaahtosammuttimen kokoisena ihailin blendereitä, jotka muussasivat kaikki ainekset herkullisen näköiseksi juomaksi. Toiset haaveilevat jättimäisistä screeneistä, minä tehosekoittimista... Ja muuten rikkaimureista myös. Anyway. Teharia ei taloudestani ole koskaan löytynyt (vielä), mutta sen puutteessa sauvasekoitin onkin ehdoton. Erilaisia juomasekoituksia on loppumaton määrä, tässä eräs tapaus.


Sinne meni:
♥ banaani
♥ mustikoita
♥ vadelmia
♥ rasvatonta maitoa
♥ rasvatonta, maustamatonta jogurttia
♥ auringonkukansiemeniä ("miksi sen pitää tunkea niitä joka paikkaan")

9 comments:

 1. Huiheijaa mitä herkkua! Mums mums! Täytyy seuraavalla kauppareissulla panostaa pirtelöaineksiin. Varmasti helppo ja nopea aamiainen! :)

  ReplyDelete
 2. Namnam! Meki tehdään noita aika usein. Kätevä välipala/iltapalan lisuke poitsulle :)!

  ReplyDelete
 3. Heh, meikä väänsi kans eilen mustikkasmoothiet. Meiltä tommonen blenderi löytyykin, on ihan rahansa arvoinen :)

  ReplyDelete
 4. Mulla on jo valmiiksi nälkä eikä tämä auttanut mitään. :( Ilkiö... Mutta minäkin kaipailen teharia, sillä sauvasekoittelu tuntuu olevan ainakin tuplasti vaativampaa tällaiselle laiskalle ruuanlaittajalle!

  ReplyDelete
 5. Aah, haluan sauvasekoittimen...

  ReplyDelete
 6. L, hyvää on kyllä! Mä haaveilen siitä tehosekoittimesta, niin saisi tehtyä just aamupalat nopsaa :) Sauvasekoittimella en ehkä jaksa alkaa säätämään heti aikasin aamulla.

  merita, totta, lapsillekin uppoaa hyvin! :)

  suklaasydän, hyvä tietää, mä vähän pelkään että jos ostan hienon masiinan niin jääkö se loppujen lopuksi liian vähälle käytölle..

  Joa, sorii :P Mäkin elättelen toiveita, että blenderi olis jotenkin astetta mukavampi/nopeampi/parempi käyttää :D

  ravenwaves :P*

  Kirppu, eikun ostoksille.. ;) Mä taisin saada oman sekoittimeni jonkun jutun kylkiäisenä, tai muuten vaan halvalla, ja hyvin on toiminut! Se toimii samalla myös vatkaimena ja on siinä joku silppurikulhokin.

  ReplyDelete
 7. Jes! Smoothiet on parasta. Vielä kun vaihtais rasvattomat ainekset rasvaisiin, niin hyvä tulee..

  ReplyDelete
 8. Oih, smoothiet on niin parhautta!! Mä vetelen niitä kanssa usein ja sauvasekotin on niin kätevä vempain niiden teossa. vain mielikuvitus on rajana mitä kaikkee sekottaa :)

  ReplyDelete
 9. Hilleri, hee, mä otan rasvat noista auringonkukansiemenistä ;)

  Hepa-Neiti, täysin totta puhut :)

  ReplyDelete