2010/02/05

Wolfmother - Dimension

Viikonlopun soundtrackin esittäjäksi valikoitui kaksi levyä (eri kokoonpanoilla) julkaissut aussibändi Wolfmother. Ja ihan vain siksi, että kyseinen poppoo on kiinnitetty esiintyjäksi tulevan kesän Provinssirockiin. Vaikka ko. tapahtuman muu tarjonta ei ainakaan tällä hetkellä nappaa (oikeasti, Rammstein, eikö muuta keksitty), pitänee Suomen surisevimmille festareille lähteä pyörimään ja heilumaan Susiäidin tahtiin. 1960-luvulta aina nykypäivän rockiin (Radiohead, the White Stripes) asti vaikutteensa ammentava yhtye valloittaa jytisevillä rytmeillään ja psykedeelisellä soundillaan. Me likes, vaikkei tämänkaltainen musiikki kai muuten repertuaariini juuri kuulukaan.


Massu täynnä katkarapusalaattia ja pari lepopäivää edessä. Voisi sitä pahemminkin asiat olla ;) Vauhdikasta viikonloppua!

2 comments:

  1. Mulla oli näiden eka levy soitossa aika usein. Tykkään, mutta oli muutamassa vuodessa jo ehtinyt unohtua koko bändi. Pitää ottaa Spotifyssä kuunteluun tuo uusin.

    ReplyDelete
  2. Nekku, mullakin soi just se uusin levy ;) Ei ainakaan vielä iskenyt samalla tavalla, vaikka viimeinen biisi on tosi huippu. Mutta vaatii vaan lisää kuuntelua!

    ReplyDelete