2010/02/12

In sickness and in health

Rennoista kotiasuista puheenollen, flunssaisena ei paljon tee mieli änkeä päälleen farkkuja tai juhlamekkoja. Vaikka jälkimmäisten luulisikin piristävän sairastelevassa kehossa asuvaa mieltä, eivät ne sitä tee - räkätauti vain vie tenhon pois ihanilta prinsessahelmoilta. Ja sekös vasta on kurjaa!

Päivän ratoksi siis erään kipuisen kotihiiren asu.

villalegginsit - Wolford
superlämpöiset sukat - ruotsalaiselta joulupukilta
valkoinen pitkä toppi - Ellos
huppari -dcshoecousa

Alkaa muuten olla hivenen pelottavaa, kun kovin monesta vaatekappaleesta voi jo sanoa 'tämän ostin kymmenen vuotta sitten'... Sitä alkaa oikeasti olla vanha. Mutta minkäs teet, jos vaatteet kestävät, niin käytännön tohinassa kuin ulkonäöllisestikin! Kymmenvuotinen vanhus on siis DC'n tummansininen hupparinikin, ostettu muinoin Kouvolan pikkiriikkisestä skeittiliikkeestä ja yhdistetty mielellään tummansinisiin lökäpöksyihin tai farkkuhameeseen ja niin ikään sävyihin sopiviin DC'n skedepopoihin. Thank god some things stay in the past.

7 comments:

 1. Parane pian, ihana! Ja totta, kipeänä ei todellakaan tee mieli pukeutua fiinisti, silloin kiskotaan jotkut todella mukavat, mutta rönttöiset vaatteet ylle :)

  ReplyDelete
 2. Koitahan parantua! Yleensä ne vanhimmat vaatteet ovatkin juuri niitä mukavuusvaatteita, joita ei millään henno hävittää, kun ne ovat vaan niin rentoja ja pehmoisia... :)

  ReplyDelete
 3. Kiitokset Salka ja Maija, eiköhän tämä lentsu jossain vaiheessa parane.. Ja sitä ennen hellitään kroppaa ja mieltä hyvällä ruoalla (niin paljon kuin ylipäätään makuhermot mitään maistavat) ja pehmeillä, rennoilla vaatekappaleilla :)

  ReplyDelete
 4. Ou nou, toivottavasti et saanut lenssua viime viikonloppuna multa. Lohdutukseksi voin sanoa, että omani parani muutamassa päivässä ihan kotikonstein, joten paranemisia!

  ReplyDelete
 5. Hannie, voi olla, että tuli sieltä. Mutta tää ei kyllä oo nopeasti paranevaa sorttia, vaan pari päivää meni ihan siihen vaan keskittyen, että saisi happea! Yyyh. Nyt jo tosin voiton puolella :)

  ReplyDelete
 6. Voiii noi villasukat näyttää niin ihanilta ja söpöiltä! <3

  ReplyDelete
 7. Willow, ne on ihanat! ^___^ Ruåttista siis saatu vuosi sitte jouluna, eivät tosin oo villaa varsinaisesti mutta lämpöset on :)

  ReplyDelete