2010/02/11

Yritelmä munakkaasta, osa 459

Blogikuvakansion uumeniin eksyy usein kummallisia ruokakuvia. Kuten esimerkiksi tämä. Yritä siihen nyt sitten keksiä joku tarina ympärille!

Noo, jos joku ei vielä tiennyt, olen surkea munakkaiden tekijä. Kokkailut eivät vain koskaan pysy kasassa, ja munakas muuttuu munakokkeliksi, jossa on erinäisiä muita sattumia seassa. Tässä tapauksessa kyllä tiedän jo, mikä meni vikaan. Liian vähän kananmunia suhteessa täytteisiin, ja kansi olisi melkoisen kätevä siinä loppuhaudutusvaiheessa. Hm. No onneksi rakenteen heikkoudesta huolimatta maku pysyy samana... Eli herkullisena :)


Kylmäsavulohta
Hienonnettua pinaattia (lisätty rikottujen munien+maidon joukkoon)
Fetaa
Punasipulia
Juustoraastetta
Mustapippuria

7 comments:

 1. No yritelmä näyttää silti maukkaalta :D

  ReplyDelete
 2. Hahaa, blogikuvakansion outolinnut on niitä parhaita! :D

  ReplyDelete
 3. ravenwaves, oli se sitä :D

  W, joo :D Ja niitähän kertyy!

  ReplyDelete
 4. Mulla ei ole tulevaisuutta munakkaan paistajana, en saa ikinä käännettyä sitä rikkomatta! Siksi tahtoisin pikkulättypannun, voisi onnistuakin. =)

  ReplyDelete
 5. Minttu-Maaria, enpä oo koskaan ajatellut että pikkulättypannulla voisi tosiaan onnistua!!

  ReplyDelete
 6. Hmm! Vois joskus tehä ite jotain muutakin munakasta ku perinteistä makkara-/kinkkumunakasta :DD ei oo koskaan edes tullut mieleeni, että siihen vois laittaa jotain muutakin täytettä xD Tosin enpä oo tehnyt munakasta ikuisuuteen.. Vois melkein tehä jossain lähitulevaisuudessa! Sais laittaa ruokablogiinkin ::D

  ReplyDelete
 7. Juusto ja kasvikset on parhaat täytteet n____n Noniin ja lohi. Testaile ihmeessä erejä! Ja kerro sitte, miten koko homman saa pysymään kasassa :D

  ReplyDelete