2010/06/06

Hearts 'n stuff

Eilisestä semifestaroinnista selvitty. Joinakin päivinä lähes kaikki, mikä voi mennä pieleen, myös menee. Aurinko, viini, mättöruoka ja ystävä kuitenkin saavat kaiken aina kääntymään parhain päin.

Liian lyhyiksi jääneiden yöunien ja epämääräisten aamupäiväunien välissä kipaisin Valtterilla. Näin kesäisin siellä on vähän liiankin helppo piipahtaa, kun aurinko (tai herätyskello) herättää valollaan ja matkaa on vain parisensataa metriä. Himoni kohteena tällä kertaa olivat Lauran sydänkankaat, jotka neiti ystävällisesti olikin laittanut minulle sivuun :) Kiitos! Mutta löytyihän pöytien lomasta muutakin. Ja jos en olisi pakottanut itseäni ulos ajoissa, olisin varmasti raahannut puoli hallia mukanani.


Punainen ja tummansininen sydänkangas. Punaisesta tulee vielä joskus mekko - not a good idea sinänsä, koska noita ompeluprojekteja on työn alla tusinan verran muutenkin. Eivätkä ne koskaan valmistu. Sinisen käyttötarkoitusta harkitaan vielä. Tummansininen vekkihame. Seilorihenkeä! Tämäkin Lauralta. Valkopunainen pallokuvioinen mekko. Osoittautunee käteväksi etenkin sellaisina päivinä, kun töissä huhkimisen jälkeen suuntaa biitsille. Peltipurkit. Kukkakuvioinen tämän päivän saldoa, toinen muutaman viikon takaa. Purkkeja olisi tänään löytynyt enemmänkin, mutta riistohintojen vuoksi jätin suosiolla ostamatta. 15 euroa vanhasta, ei edes kovin kauniista peltipurkista nyt vaan on liikaa. Lukemista. Uutta Kauneus&Terveys-lehteä olen hypistellyt kaupassakin, joten kiva että löytyi nyt 20 sentin hurjaan hintaan. Matrix Extra Strong Hold Mousse. Normaalisti en käytä muotovaahtoa (ei ihan toimi kiharissa hiuksissa), mutta kisakampauksissa se on ehdoton. Ostettu eurolla Nadjalta siis valmiiksi syksyn tapahtumia varten.

Varsin mukava kirpparisaldo etten sanoisi! Ulkona paistava aurinko houkuttelisi lenkille, mutta jostain syystä kuntosali kiinnostaa tällä hetkellä enemmän. Etenkin, kun on päästävä mahdollisimman pitkäksi aikaa pois kotoa, naapurin helvetillisen musiikin kantamattomiin. Räyh. Mutta valoisaa sunnuntaita silti!

8 comments:

 1. Ohhh, mikä saalis! Noista sydänkankaista saisi vaikka mitä ihanaa. Punainen sydänkangas taitaa olla peräti Finlaysonin 1970-luvun Onni-kangasta. Niin, ja nuo ihanat purkit...

  ReplyDelete
 2. Aquila, voipi ollakin Finlaysonin Onnia! Näyttää siltä, että kangas on aiemmin ollut verhoina. Mitään valmistajan merkintää en siitä tosin löytänyt. Sininen sydänkangas on Tampellan.

  ReplyDelete
 3. Sydänkankaat rokkaa ja lujaa. Toi sininen iski mun silmääni jo Lauran blogissa, eli hyvä valinta.;)

  ReplyDelete
 4. Kiva että kankaat kelpas :)) hyvä että lähtivät ns. "parempaan kotiin", ite en koskaan oo saanu niistä mitään aikaseks vaikka oli tosiaan mielessä parikin ompeluprojektia. En vaan osaa :(

  Toivottavasti keksit niistä jotain kivaa :) ja oli muuten kiva taas nähä!

  ReplyDelete
 5. Ihania ostoksia! Pakko tulla tonkimaan sitten sun ja Salkan aarteita ;-). Tulipa oikein kirppishimotus!

  ReplyDelete
 6. Bemary, niinpä! Oho toi sininen onkin kuvassa vähän väärän värinen, mutta ei se mitään.. Kunpa keksisin siitä jotain huippukivaa ja vielä ONNISTUISIN sen ompelussa!

  Laura, saa nähdä saanko mäkään aikaseksi ja jos, niin menee ens vuosisadalle :D Mutta hyvässä kodissa ovat silti! Hoppas tässä joskus olis aikaa ja mahdollisuuksia vähän pitempäänkin näkemiseen, vaikka jonkun blogipiknikin merkeissä :)

  Nooruska, tuu ihmeessä! Vaikka emmä tiedä onko ne millasia aarteita sitten :D Hihkase sitten lujaa jos mä en tunnista!

  ReplyDelete
 7. Hyvä kirppissaalis!! :D etenkin noita sydänkankaita kuolailen...

  ReplyDelete
 8. Hepa-Neiti, kerrankin oli juu ^___^

  ReplyDelete