2010/06/10

White, white bottles

Tähän väliin pieni kosmetiikkakatsaus. Edellisen jälkeen on tullut tehtyä tilauksia ulkomaille edullisten mutta toimivien tuotteiden toivossa.


Tigi on valmistajana harvinaisen tuttu, mutta S-factor-sarja ei. BonaCuren kosteussuihkeen loputtua (ja siihen kyllästyttyäni) vaihdoin unelmanpehmeältä papaijalta tuoksuvaan tököttiin. Me likes! Eihän tätä pehkoa saa kosteutettua juuri millään, mutta kyllä tämä aine jotain tekee. Tilattu Feel Uniquesta.

Dermalogicat on tilattu Jersey Beauty Companysta, jonka hinnat ovat lyhyen ja epämääräisen tutkailuni jälkeen noin puolet Suomen hinnoista. Merkkihän ei ole tunnettu hinnan alhaisuudesta, joten Jerseyn saarelta tilaamalla säästi sievoisen pennin. Jo aiemmin kaverilta testattu Daily Microfoliant on mahtavaa jauhetta, joka muuttuu vaahdoksi joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja kuorii hellävaraisesti mutta tehokkaasti kasvot. Tämä toimittaa Neutrogenan tökötin virkaa heti, kun se suvaitsee loppua. Toinen uutuus on kosteusvoide, Skin Smoothing Cream, keskimmäiseksi tehokas niistä kolmesta jotka Dermalogicalta löytyvät. Tämä oli valitettavasti pieni pettymys, mutta luulen sen johtuvan yksinkertaisesti vuodenajasta. Valitsin liian tehokkaan voiteen, kun iho pysyy muutenkin kohtuullisen kosteutettuna näin kesäisin (verrattuna talveen, at least). Onneksi tuotteen luvataan säilyvän avattuna 24 kuukautta, joten ei hätää. Kokeillaan uudemman kerran puolen vuoden päästä.

Säilymisajasta huolimatta Dermalogican tuotteissa ei ole keinotekoisia haju- tai väriaineita, lanoliinia, mineraaliöljyjä tai S.D. alkoholia. Raaka-aineet ovat puhtaasta luonnosta. Pakkaukset ovat kierrätettäviä eikä aineita testata eläimillä. Kuulostaapa melkoiselta ihmeeltä! Ideana kuitenkin on, että ihon hyvinvointi on terveydellinen, ei pelkästään ulkonäöllinen seikka. Näin yksinkertaistettuna en voisi kuvitella sopivampia ihonhoitotuotteita. Yksilöllisiä eroja on silti tietenkin runsaasti, ja Dermalogica Ihoterapeutti (huomatkaa lääketieteelliset termit) valitsee hoitolassa juuri kunkin ihmisen omalle iholle sopivat tuotteet ja hoitomenetelmät. En voi kieltää, etteikö kasvohoito - tai Dermalogican tapauksessa terapia - kiinnostaisi. Mutta kokeillaan nyt ensiksi näitä itsehoitoputeleita.p.s. Kanebo Sensain kosteuttava, suojakertoimet sisältävä meikkivoide on otettu käyttöön muutama viikko sitten. Ja pakko kehua! Iho jää juuri sopivan kuulaaksi kuten kesällä saakin, pisamat hohtavat läpi eikä pakkeli tunnu kasvoilla millään. Kasvot toki kiiltelevät hieman sallittua enemmän, mutta kesällä millään ei ole väliä...
p.p.s. Lenorella on aiheeseen liittyvä herkullinen arvonta!
p.p.s. White Lies on vahvistettu Musen lämppäriksi Kaisaniemen keikalle, loistavaa!!!!

10 comments:

 1. Diggailen tuosta kuorintajauheesta, sopivan mieto, mutta kyllä silläkin toisaalta saa ihonsa kiristäväksi. ;P En voisi kuvitellakaan käyttäväni sitä "daily" x) Mutta ihan helmi tuote kyllä! Tykkäilen myös Special Cleansing Gelistä.

  Dermalogican juttuja selaillessa tulee toisaalta sellainen fiilis, että on haluttu rahastaa tsiljoonilla eri purkeilla laittamalla eri vaikutuksia eri purkkeihin, ihan vaan rahastamisen takia. Esim. monista voiteista puuttuu järjestäen aurinkosuoja ja C-vitamiini, mutta kappas, löytyyhän sitten tehobuusteriputeleita, joita voi sekoittaa siihen omaan rasvaan. -.- En tietysti ole kemisti... ;P Muttajoo, D:n voiteet jätän suosiolla muille. :P Löysin uudelleen vanhan tutun Bepantholin ;>

  ReplyDelete
 2. Kiitti tosta tigi-vinkistä, s-factor ei oo tuttu sarja, mutta kiinnostaa silti. Erityisesti kosteutussuihkeet, kun mulla on sen verran pitkä tukka, että latvat alkaa väkisinkin olla kuivat.

  ReplyDelete
 3. Maria, Special Cleansing Gel on sekin tarkoitus testata jossain vaiheessa :) Toi eri toimintojen laittaminen eri purkkeihin on kyllä jotenkin käsittämätöntä.. Tavallaan kätevää silloin, jos haluaa samaa tököttiä käyttää eri tarkoituksessa (ja voi laittaa noita buustereita sitten tarpeen mukaan), mut onhan se osaltaan vähän hifistelyä. Mä oon kosteusvoiteiden kanssa kamalan nirso talvisin, tälleen kesällä menee melkein mikä vaan. Mut ite en voi oikein sietää hajusteettomia (paitsi nyt toi Derma) :P

  norppa, mä oon kyllä tykännyt tosta suihkeesta :) Jotenkin tuntui että sillä BonaCurella ei ollu enää mitään vaikutusta.

  ReplyDelete
 4. Thanks for this information, I didn't know that this is some kind of advertisement. Follow the link if you want to read more about it.

  ReplyDelete
 5. I think they should be good for my type of skin. I think I'll try those products. Where can I get them?

  ReplyDelete
 6. I am thinking about the difference between those day and night creams. Have you anything to notice here?

  ReplyDelete
 7. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  http://www.jualobataborsiherbal.com/ obat aborsi
  http://caramenggugurkankandungan.info/ cara menggugurkan kandungan
  http://obataborsi59.com/ obat aborsi
  http://obataborsi59.com/cara-menggugurkan-kandungan-dengan-cepat-dan-aman/ cara menggugurkan kandungan
  http://obattelatdatangbulan.info/ obat telat datang bulan
  http://klinikobataborsi.com/ jual obat aborsi
  http://jualobatpenggugurkandungan.net/ obat penggugur kandungan
  http://tandatandakehamilan.net/ tanda tanda kehamilan

  ReplyDelete
 8. I really enjoyed your blog Thanks for sharing such an informative post.
  clipping path
  clipping path service
  background removal
  car editing

  ReplyDelete
 9. I thank you for the information and articles you provided

  ReplyDelete