2010/06/16

Pop! goes the culture.


Muutama ilmoitusluontoinen asia, joista mikään ei liity ylläolevaan kuvaan (joka on ffffoundista), vaan enemmänkin alati aaltoilevaan populaarikulttuuriin (johon Darth Vaderkin toki kuuluu, mutta eipäs nyt viilata pilkkua).

♠ Maailman parhaan sairaalasarjan, Teho-osaston, uusinnat alkavat aivan alusta asti ensi maanantaista lähtien. Jippijaijee! Silmät siis ruutua tapittamaan arkipäivisin klo 18! 

♠ Niin että kuka muka väitti, ettei tv'stä tule kesällä mitään? Lekureiden lisäksi luvassa on ainakin The Good Wifea, jonka jokainen jakso tosin on allekirjoittaneella vasta harkinta-asteella eli tallennettuna bittiavaruuteen. Lisäksi futiksen MM-kisojen jälkeen True Blood jatkaa tutulla ohjelmapaikallaan maanantain myöhäisillassa. Itse jalkapallon sen sijaan voi hypätä täysin surutta yli. Tähän väliin sopisi hyvin Facebookin yhteisö 'How do you spell boring? F-O-O-T-B-A-L-L'.

Kent on jossain käsittämättömässä välissä onnistunut pykäämään uuden albumin kasaan. Platta kantaa nimeä En Plats i Solen ja ilmestyy kuluvan kuun lopussa. Toivoa sopii, että määrä ja biisien kirjoitustahti eivät korvaa laatua.

The Killersin vokalistin Brandon Flowersin soolotuotanto on vihdoin nähnyt päivänvalon. Crossfire kuulostaa varsin pitkälle Killersiltä, eikä biitistä pysty päättelemään, onko musiikki 2010- vai 1980-lukua. En osaa vielä muodostaa selkeää mielipidettä.

♠ Myös Manic Street Preachers on saanut kymmenennen studiolevynsä nauhoitukset purkkiin. Postcards From A Young Man -pitkäsoittoa saanemme odottaa syksyllä.

♠ Jostain syystä viime aikoina korviin on kantautunut lukuisia mukavia ja hempeitä mies kitarassa - nainen mikrofonin varressa -kombinaatioita. Memoryhousen, She&Himin sekä Angus&Julia Stonen (näin muutamia mainitakseni) lisäksi kotimainen Meadow Island kuulostaa varsin varteenotettavalta. Sarasta ja Pedestrian's Motorista tutulla Joa Korhosella on selkeästi Steven Wilson -syndrooma: sivuprojekteja syntyy kuin sieniä sateella.

♠ Ja jos näköradio ja musiikin erinäiset lähteet eivät riitä, voi Suomen itikoita pölisevänä sadepäivänä kiivetä leffateatterin penkkiin. Luvassa ainakin Eclipse (johon liput on jo tullut epähuomiossa hankittua, köh), Inception (joka on täysi must, ainakin traileri on vakuuttanut hypnoottisuudellaan!) sekä jo tänä perjantaina ensi-iltaan tuleva, Wes Cravenin legendaa jatkava Nightmare on Elm Street (jota en tasan uskalla mennä katsomaan).


----edit. Vampire Diaries toki alkaa sekin elokuussa pyöriä Suomen tv'ssä, jos joku ei vielä ole saanut vampyyreista kyllikseen! Kiitos Mikaelalle muistutuksesta ;)
----edit2. About kuukauden päästä Kaisaniemessä konsertoivan Musen toiseksi lämppäriksi (White Liesin ohella) on varmistunut kotimainen Manna :)

8 comments:

 1. Pötypuhetta. Jalkapallo on kuningaslaji. Vaikka hieman tuo True Bloodin keskeytys korpeaa, niin jalkapallon takia hellyn ja annan anteeksi. :-)

  True Bloodin kakkoskauden lainaan kaverilta ja katson putkeen. Tähän on tultu.

  ReplyDelete
 2. Anzi, hehe :) Mä en voi sietää jalkapalloa.. Livenä se menee, on jotenkin huomattavasti hektisempää silloin. Mutta että vapaaehtoisesti tuijottaisin pari tuntia putkeen televisiosta? No way :)

  ReplyDelete
 3. Pakko sanoa että mun mielestä paras sairaalasarja ei kyllä ole Teho- vaan Tuho-osasto! Zach Braff <3

  Mutta Eclipse, Eclipse, Eclipse! En malta odottaa :-D

  ReplyDelete
 4. hei, fudiksessa ei oo mitään vikaa! :D mäki just pari päivää sitten tutustuin memoryhouseen, hyvältä kuulostaa. ja pakko mainostaa et kaverin bändi on lämppäämässä niitä heinäkuisella lontoon keikalla :) ja jee teho-osasto <3

  ReplyDelete
 5. Football on kyllä ultimate boring... Unohdit että Vampire Diaries alkaa elokuussa Subilla!!! Voi sitten katsoa uudestaan, teksitysten kera..

  ReplyDelete
 6. Ihastuin Memoryhouseen heti! ^__^ Ja ylläri etten tiennyt tosta Joan uudesta projektista, kaikkee se kans ehtii :D Ja jeiii, tehis :)

  ReplyDelete
 7. Eiiikä mun on ihan pakko saada tuollainen Darth Vader lego-ukkeli! :))

  ReplyDelete
 8. nooratuulia, hehe, ei kyllä ole Teho-osaston voittanutta.. ;) Dr Carter <3 Mua ei itseasiassa hirveesti kiinnosta koko Eclipse, mutta kun kaveri pyysi mukaansa niin ei silloin sanota ei :D

  jenkku, on, se on tylsää :D Vou, tsemppiä kavereillesi sille keikalle!

  Mikaela, lisäsin päiväkirjat listalle :)

  Reiska, oon itseasiassa postannu Memoryhousesta täällä aiemminkin, ootkohan missannut sen? :D Jormalla on liikaa ylimääräistä aikaa, selkeästi.

  MothMouth, hih! Mulla taitaa ollakin tollanen, mutta miten muistelisin että sen kanssa kävi niin että joutui äidin imuriin tai jotain :'(

  ReplyDelete