2010/06/18

OK Go - Here It Goes Again

Elämä on tuntunut harmaalta, loputtomalta massalta viimeiset pari viikkoa. Kesämasennusta? Onko sellaista? Toivoakseni loman ja auringon myötä mielialakin paranee (tai juhannuksen grillailujen, toim.huom.), mutta sitä ennen voi tuijotella yhtä maailman hauskimmista musiikkivideoista. Kun OK Go'n Here It Goes Again ladattiin ensimmäisen kerran YouTubeen, sai se yli miljoona katsojaa alle viikossa. Kolmen vuoden aikana katsojia kertyikin sitten jo 42 miljoonaa. Huhhuh.

Minullahan on juoksumattokammo, mutta chicagolaisilla rokkipojilla ilmeisesti ei!
Bändi muuten nähdään elokuussa Suomessa kahteenkin otteeseen - 24.8. Tavastialla ja 25.8. Oulun musiikkivideofestivaaleilla.

8 comments:

 1. Mä pidin tästä videosta silloin kun se tuli, ihanan erilainen ;O) Kesämasennusta täälläkin, mä yritän lähettää sulle illalla positiivisia Jared-viboja Ääsjoelta, jos se vaikka auttais...

  ReplyDelete
 2. Ihana. Miks en oo ennen nähny. Toivottavasti kesämäsennus kaikkoaa. Jotenkin on itselläkin rauhaton fiilis. Ja en nyt vain saa ajatusta siitäkään pois, että se Jaded olis tuossa melko lähellä, ja itse en ole siellä.

  ReplyDelete
 3. Mikaela, tässä videossa on kyllä ihan hillitön idea :) Ja kiitos, toivottavasti vibat löytävät perille!

  Suvi, en muista mistä itse tän keksin äskettäin, vuosien tauon jälkeen. Jared huutelee täälläkin takaraivossa.. Vaan tällä kertaa jää väliin :/

  clack ^____^

  ReplyDelete
 4. tää on kyl niin hyvä. voin vaan kuvitella mikä harjotteleminen tossa on ollu :D

  ReplyDelete
 5. jenkku, joopa :D Ja kuinka monta ottoa on täyttynyt ottaa, kun tota ei oikein voi leikatakaan kesken kaiken, ja moata ei saa..

  ReplyDelete
 6. Tykkään tuosta videosta myös hirmu paljon! :)

  Tässä sitten eräiden koululaisten tekemä versio siitä:
  http://www.youtube.com/watch?v=gq7r3F1SoX0

  Kyllä ne toiset osaa/jaksaa!

  ReplyDelete
 7. Sannapieni, ei vitsit, ihan mieletön toi koululaisten tekemä versio!! :D Huippua!

  ReplyDelete