2010/06/20

Princess

Sunnuntaista on tullut perinteinen viikon kertaus -päiväni. Tähän viikkoon onkin mahtunut kaikenlaista, eritoten paljon sosiaalista elämää. Olen nähnyt ihmisiä useista eri kaveripiireistä, kiitos murut! ♥

Eräänä tapahtumana mainittakoon perjantainen illallinen ystävien kanssa. Kruununhaassa sijaitseva italialainen Rodolfo saa ruusuja hyvästä palvelustaan (paitsi loppuillasta se vähän takkusi) ja monipuolisesta menustaan, johon kuuluu suhteellisen runsaasti myös erikoisruokavaliota noudattavalle soveltuvia herkkuja. Itse söin gluteenitonta pizzaa, joka oli hyvää, mutta olen syönyt parempaakin (tosin ei-gluteenitonta, vaikka ei jauhojen laatu makuun sinänsä vaikuta). Jälkiruoaksi nauttimani italialainen paahtovanukas oli nannaa ja artisokka-sieni-pastaa valkosipulivoikastikkeessa kehuttiin myös. Tänne uudestaan!


Päälle pääsi Mina UK'n kirpparimekko, josta tykkään valtavasti. Jalat huusivat ballerinapäivän jälkeen korkoja, joten Clarksit päätyivät varpaitani peittämään. Vyö second hand.

Lauantaina vahtasimme ystävän kanssa Ruotsin prinsessahäitä, kuinkas muuten. Satumaiset asiat viehättävät minua aina, ja olin tippa linssissä prinsessa Victorian kävellessä kirkon käytävää pitkin kohti alttaria. Sniff. Tyyliasioista sen verran, että Victorian klassisen yksinkertainen mutta kaunis puku sopi hänelle täydellisesti, ja Madeleinen upea sininen puku oli sekin silmää miellyttävä.

Prinsessavalvojaisissa pitää olla kunnon eväät - skumppaa ja mansikoita! Tarkemmin sanottuna suklaaseen dipattuja mansikoita, namnam. Kaverina hedelmärahkaa, salaattia ja tilkka punaviiniä. Tämän päivän aamupala koostui yli jääneistä mansseista, mmm... Kuin prinsessoilla ikään.

Tavoilleni uskollisena olin myös pukeutunut teeman mukaisesti. Piknik-hame by Sugarbabylove, alla muhkuhame eBaysta sekä Gina Tricotin vaaleanpunainen body. Vyö second hand, samoin kengät, jotka toimivat kuvausrekvisiittana - tokikin sisällä ollessani hengasin ihan paljain varpai.

Tällä hetkellä ei tunnu edes pahalta että huomisaamuna työt taas kutsuvat, kun tiedossa on normaalia lyhyempi viikko ja huominen sushilounas, jee!  Aurinkoista viikon alkua itse kullekin :)

7 comments:

 1. Tuo MINAUK:n mekko!! Käsittämätön :)<3 Simppeli mutta silti kaunis ja sopii sulle niin hyvin. Hyvä löytö! Heh, eiköhän tässä ollut ylistyssanoja muidenkin edestä :D

  ReplyDelete
 2. Ihanaa, kun Minan mekko pääsi kotiin, en olisi voinut sitä kellekään muulle edes kuvitellakaan :)

  Mekin tuijoteltiin prinsessahäitä, tosin itse missasin päivän osuuden sekä ajankohtaisten sapuskoiden hankkimisen ( kun en ehtinyt juosta stockalle hakemaan leivoksia, joten piti tyytyä lähikaupasta löytyneisiin mansikkaviinereihin..), mutta kyllä niissä silmäkulmissa oli pyyhkimistä illallakin..

  ReplyDelete
 3. Ihana mekko sulla! Minä katsoin häitä ihan farkuissa ja T-paidassa. Mutta suklaata syötiin kaverin kanssa ja luettiin Svensk Damtidningenia. :-D

  Ja itkettiin. Tottakai. Ihanat häät.

  ReplyDelete
 4. J, hihi, kiitos! Tai kiitetään Salkaa :)

  Salka, oi kiitos, se on kyllä ihana! Mulla on tänään tullut tippa linssiin joka kerta kun edes ajattelen häitä, eh :')

  Anzi, kiitos! Ajatushan se tärkein on, ei pukeutuminen :D Häät olivat kyllä valloittavat<3

  ReplyDelete
 5. Salkan exmekko sopii kuin nakutettu!

  ReplyDelete
 6. Nuo sinun mekot ovat aina niin söpöjä :) itse kun ei oikein osaa pukeutua kuin farkkuihin ja t-paitaan...

  Minulla prinsessahäät menivät vähän ohi. Minussa on varmaan joku geenivirhe, kun ei vaan kiinnostanut ;-)

  ReplyDelete
 7. Nooruska, kiitos!

  Paivi, kiits :) Mulla iskee aina tarve pukeutua tavisvaatteistani poikkeavasti, jos on vähänkään tilaisuutta.. Eikä se geenivirhe oo - ei muakaan kiinnostanut koko häät ennen kuin sovittiin kaverin kanssa, että syöpöttelyn ohessa niitä tuijotetaan :D

  ReplyDelete