2010/06/09

Pavunvartta pitkin pilviin

Taannoin istuttamani taikapapu (istutin toki kaksi, mutta toinen ei mullasta koskaan noussutkaan) ei ehkä osaa taikoa, mutta satumainen se on silti. En tiedä missä vaiheessa se on onnistunut kasvamaan yli kaksimetriseksi jättiläiseksi. Suoraan sadusta Jaakko ja Pavunvarsi.Seuraava etappi: kasvi pitäisi siirtää luultavimmin suureen ruukkuun lattialle ja teipata varsi kiinni seinään. Kolmenkymmenen sentin tukikepit näyttävät tällä hetkellä enimmäkseen säälittäviltä. Varsi kyllä nojailee ikkunan vierustaan, mutta on kiipinyt siitäkin yli ja kurottelee kohti kattoa. Apua! Vinkkejä tämänkaltaisen kasvin käsittelystä ja tukemisesta otetaan vastaan!!


Psst! Kuvien ottamisen jälkeen varsi on kasvanut vielä 30 senttiä lisää. Eihän tästä tule loppua.

6 comments:

 1. Ihana :-D Minäkin haluun!

  ReplyDelete
 2. Hihihi, oon saattanut sut kunnon ongelmiin :D

  ReplyDelete
 3. nooratuulia, hih, siitä vaan kasvattelemaan! :)

  Darsi, joo :D Yritän nyt kovalla työllä saada ton pidettyä hengissä!! <3

  ReplyDelete
 4. Vau toi on aivan mahtava! Mistäköhän tommosen kasvin saisi, vaikka en tiedä miten se meidän kasvikaksioon enää mahtuisi ;-).

  ReplyDelete
 5. Nooruska, enpä yhtään tiedä mistä noita papuja saisi, omani ovat Lontoosta.. Mutta kai ne on ihan tavallisia? Hmm. Ehkä kukkakauppias osaa auttaa :)

  ReplyDelete
 6. That was interesting. I think that I would like to look for some kind of a plant for my own apartment. You know, it should be a good idea.

  ReplyDelete