2011/07/25

Incubus & Snow Patrol

Uutta musaakkia!

Jenkkibändi Incubus on tehnyt jo pitkän uran alternative rockin parissa. Ja nyt viides studioalbumi on ilmestynyt! Edellinen ei ole kyllä meikäläisen soittimessa paljoa pyörinyt, vaikka Morning View ja A Crow Left Of The Murder sitä paljon 2000-luvun alussa tekivätkin. Mutta uusi lättynen vaikuttaakin taas todella lupaavalta. Kevyet kitarat luovat leppoista tunnelmaa täydellisiin kesäpäiviin, ja alla oleva Adolescents on kauniine videoineen itseasiassa albumin raskainta settiä. Pimeisiin iltoihin suosittelen myös In The Company Of Wolvesia, jossa on jopa selkeitä A Perfect Circle -vivahteita.
Myös pienen inflaation jossain välissä kokenut ihanainen Snow Patrol on julkaissut uutta materiaalia. Irkkubändin edellinen Up To Now -albumi näki päivänvalon pari vuotta sitten. En muista olenko kyseistä levyä oikeastaan edes kuunnellut (inflaation syytä se), mutta sitä edellisiin verrattuna Called Out In The Dark kuulostaa todella erilaiselta. Ja juuri siitä syystä pidän siitä! Jos ei Gary Lightbodyn ääni olisi niin tunnistettava, saattaisi bändistä jopa erehtyä.

Näillä on hyvä aloittaa uusi viikko :)


Incubus has a new album out! I listened to the band a lot in the early 2000s but their last album didn't really fit into my ears somehow. This new album seems to be quite perfect for chilling out in the summer evenings with its light guitars. Adolescents is actually the heaviest track on the record. I like!

Also Snow Patrol has published a new song, Called Out In The Dark. As Incubus, Snow Patrol hasn't been my priority for a couple of years although I loved it before, but the new track sounds a lot different than what I've been used to from the band (haven't listened to the previous record much, though). Maybe that's why it's so delicious!

11 comments:

 1. En ymmärrä, miten uudesta levystä voi/kehtaa tykätä, jos samaan syssyyn mainostaa Morning View'ta ja ACLOTM:ää, jotka on mestariteoksia.

  ReplyDelete
 2. Täällä taas, hei vaan Bubble! :)

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä In The Company Of Wolves kumartaa aika syvään Pink Floydin suuntaan. Mikä ei ole huono asia.

  MM

  ReplyDelete
 4. Anna, tämmöinen moniruokainen kehtaa vaikka mitä :D Light Grenades sen sijaan on se, mikä ei ole uponnut. Vaikka on tolla uudellakin pari hutia.

  Kati, kivaa, merkkasinkin sun uuden blogin jo luettaviin :)

  MM, totta, mulla vaan APC tuli heti ensimmäisenä mieleen.

  ReplyDelete
 5. Up To Now taisi olla kokoelma, jossa oli ehkä 1 uusi biisi?

  ReplyDelete
 6. Pete, hmm, voi muuten olla! Selittäis ainakin sen, miksi en oo levyä kuunnellut x)

  ReplyDelete
 7. Ensinnäkin... I'm back again. :) Kiva "nähdä" taas! Hmm, itse en ole hirveästi lämmennyt uudelle Incubukselle tai Brandon Boydin sooloalbumille, mieheni taas tuntuu diggaavan molempia, ja on ollut kova Incubus-fani ihan teinistä lähtien. Omat Incubus-lempparini ovat S.C.I.E.N.C.E ja Morning View, erityisesti tuo ensimmäinen, koska olen enemmän raskaamman musiikin ystävä. Mutta ehkä kuuntelen vielä tuon If Not Now, When?in vielä kertaalleen ennenkuin luovutan aivan täysin sen suhteen. :)

  ReplyDelete
 8. Ainiin ja unohdin tärkeimmän... Brandon Boyd on edelleen SUPERHOT ja ääni kohdillaan! :D

  ReplyDelete
 9. Kazza, ihanaa kyllä kuulla susta! ^__^ Multakin on mennyt toi sooloalbumi ohi, vaikka Boyd tosiaan ei oo menettänyt kuumuuttaan kyllä yhtään :D Katsotaan, miten toi uusi levy nyt jaksaa pyöriä soittimessa! Alku vaikutti lupaavalta, mutta se ei kerro oikeastaan vielä mitään. Ei luovuteta ;)

  ReplyDelete