2011/07/22

Manic Street Preachers - Postcards From A Young Man

Maanisten katusaarnaajien kaksi uusinta pitkäsoittoa ovat olleet tehosoitossa niiden aukeamisen toivossa. Tulostakin alkaa syntyä! Ja syytä olisi, sillä tänään junamatka suuntautuu Hämeenlinnaan kokemaan walesilaistrion keikkakunto paikallisilla Wanaja Festivaleilla. Lähes kymmenen vuotta on kulunut ensimmäisestä Manics-livestäni Provinssissa 2001, ja sen jälkeen olen ollut mukana kaikilla Suomen keikoilla. Toivon, että tämä ei todellakaan jää viimeiseksi! Vaikka bändin vanha tuotanto iskeekin koviten varmasti suurimpaan osaan yleisöstä, on minkä tahansa biisin tahtiin rokkaaminen kaiken vaivan arvoista. Under neon loneliness, motorcycle emptiness.
Kalenterissa on kaikenlaista tähdellistä kesäohjelmaa, joten koneella tulee nökötettyä harvinaisen vähän. Tai no - lähinnä se ruudun tuijotus on taas kohdistunut Audacityyn ja miksauksen ihmeelliseen maailmaan, eikä niinkään blogosfääriin. Ottanen muiden postauksista kiinni ensi viikolla. Tie vie silloin toiseen kaupunkiin äidin luo, paikkaan, jossa ei auringonoton ja lenkkeilyn ohella ole juuri mitään muuta tekemistä. Ainakin akut latautuvat!


Today I'm gonna see my dear Manics again!!!!

11 comments:

 1. Moi, ajattelin ilmoittaa että mulla ei ainakaan näy kolmen viimeisen merkinnän kuvat ollenkaan.. En tiedä onko tästä sanottu :)

  Manics... Nauti! :)

  ReplyDelete
 2. Minä niiiin tahtosin kattomaan Darknessia lauantaina, mutta en pääse kun täytyy mennä ja iloita ystävien hääonnesta. Yhyy. :( Hyvää keikkaa sulle joka tapauksessa. :)

  ReplyDelete
 3. Anonyymi, oho, ei ole sanottu! Tässä + kahdessa viimeisessä ei tosin ole varsinaisesti kuvia, vaan videoita YouTubesta - ehkä Tubessa siis joku tökkii? Mulla ne kyllä näkyy ihan hyvin, outoa.

  Ja varmasti nautin!! ^__^

  Nekku, voih :( Mutta kiitos, ihanat ovat varmasti häätkin :)

  ReplyDelete
 4. Luin tämän vasta oman postaukseni jälkeen, ja huomasin molempien viehättyneen suomennokseen (järisyttävän hieno) ja ensimmäinen biisi, mikä mulla tänään tuli mieleen tänään Msp:ltä oli tuo Motorcycle Emptiness, jota lainasit! Toivottavasti walesilaiset soittavat sen! Uutukainen on jäänyt vähemmälle huomiolle (kuka tietää miksi!), joten siltä en niinkään toivo biisejä. Mutta eivätköhän kelpaa, siinäpä tutustuu sitten! :D

  ReplyDelete
 5. (Ja se, että sun videot ei näy anonyymille, niin voisiko johtua että Youtube-sivusto olisi blokattu, jolloin näkyy vaan tyhjää/"ei voida näyttää"? Näin on ainakin ollut omalla kohdillani eräällä koneella, joka ei omani ole..jos nyt siis oli kyse juuri näistä videopostauksista)

  ReplyDelete
 6. J, hih, hauska sattuma! Mullakin kaksi uusinta on olleet todella vaikeita levyjä. Nyt Postcards on auennut aika hyvin, Journal on vielä vähän siinä ja siinä (tietyt biisit on huippuja ja tietyt ei vaan aukee). Mut keikka ♥

  Toivottavasti videot alkais näkyä!

  ReplyDelete
 7. Ja onneksi se Motorcycle Emptiness soi kun soikin (ja kuvasin sen kokonaisuudessaan, saatan postata)! Ja monta muuta hyvää. Ihana keikka! Ja oli kiva nähdä :)

  ReplyDelete
 8. Ai niin ja ei tuo uusi levy yhtään hullumpi ole, mitä sitä vähän olen kuunnellut (..ja tulen kuuntelemaan enemmän, MSP-ajat ovat koittaneet) ;)

  ReplyDelete
 9. J, joo, oli kiva nähdä! Ja Motorcycle Emptiness onneksi tuli, vaikka moni muu jäikin pois ♥

  ReplyDelete
 10. Manicseillä on aivan erityinen paikka mun sydämessä, ilman niitä en ois ehkä ton karvaturvan kaa naimisissa...

  On muuten pitänyt kertoa, että joku sun blogin (ilmeisesti) gadgeteistä kaataa aina mun Explorer-selaimen. Blogi aukee kyllä Safarilla ja Mozillalla.

  ReplyDelete
 11. Eveliina, oi.. :) Ja hmm, ei mulla pitäisi olla mitään muita gadgeteja kuin tavallisia linkkejä? Korkeintaan hakuboksi ja lukijat saattaisivat ehkä kaataa.. kurjaa :/

  ReplyDelete