2011/07/12

Weasley Twins

Kuten sanottu, Harry Pottereissa Weasleyn kaksosia näyttelevät James & Oliver Phelps käväisivät jälleen Suomessa kirkuvan fanilauman töllisteltävinä. Porukkaa oli pipona, mutta identtiset kaksoset olivat kärsivällisiä ja jaksoivat jakaa nimmareita ja yhteiskuvia monta tuntia päivän haastattelurumban jälkeen. Pojat twiittasivatkin yli kolmetuntisen session olleen uransa pisimpiä ;) Meidänkin pitkä odotus palkittiin ja nimmarien ohella molemmat saatiin yhteiskuviin, jee!

 Kaksikosta ujompi James (Fred) valkoisessa paidassa ja liivissä, Oliver (George) mustissa.

Ja alle viiden tunnin päästä Deathly Hallows part 2 toistamiseen!! Who's coming?


The Phelps twins (Weasley twins in the Harry Potter movies) were visiting Finland again yesterday. There were loads of people and screaming and endless signing of autographs but the boys and fans were patient. Me & a couple of friends waited for four hours or something, but got what we wanted - autographs & pics with James & Oliver! It was so cool to meet them again, nice chaps they are ;)

And now only 5 hours left until I'll see Deathly Hallows part 2 again, can't wait!

6 comments:

 1. Wiisleyt! <3 Hyvät kuvat tuli ^___^ (mulla tippuu kohta toi paita!) nyt harmittaa etten jaksanu kantaa putkea mukana :((( :D
  -R

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia, loppuillan piristys tämä postaus! Itse menen katsomaan leffan huomenna (tai siis tänään, kello alkaa olla jo paljon). Olen käynyt katsomassa jokaisen Potter-leffan kahdestaan saman lapsuudenystäväni kanssa, ja huomenna on sitten tämän tradition päätös... Täytyy vain toivoa, että grand finale osoittautuu sopivan arvokkaaksi tähän tarkoitukseen:)
  /Hannele

  ReplyDelete
 3. Hehee, aivan mahtavaa! Tosi kiva että jakoivat nimmareita ja räpsivät kuvia noin kauan. Varmasti ikimuistoista monelle. :)

  ReplyDelete
 4. Riikka, hyviä kuvia joo ^__^ Jee! <3

  Hannele, hih, kiitos! Ihana traditio teillä ollut, nyt siis päättyy jotain muutakin kuin vain elokuvat.. Toivottavasti tykkäsit finaalista, musta se ainakin oli kaiken hehkutuksen arvoinen :)

  tiinanen, mustakin on ihanaa, että pojilla riitti aikaa ja kärsivällisyyttä :) Olivat ilmeisesti eilen Pariisissa ja tänään Hong Kongissa - vientiä siis riittää!

  ReplyDelete
 5. Ei oo todellista, löysin sut twitteristä kun kommasit blogistas kaksosille ja tajusin että mähän oon seurannu sun blogias jo hetken aikaa :'D Mä olin yleisöstä katsottuna ihan oikeassa nurkassa tuol Kaisaniemes, ei oltu kovin kaukana :D

  ReplyDelete
 6. Miss Shi, hihihii, hauskaa! :D

  ReplyDelete