2011/07/14

Proud to be Slytherin

Kautta aikojen pukeutuminen joksikin toiseksi on kiinnostanut minua. Koska Star Warsiakin on menty katsomaan Queen Amidala -meikeissä, on Harry Potterin näytöksiinkin kuulunut pakollisena osana pukeutuminen. Suurimman osan leffoista (Azkabanin Vangista lähtien) olen käynyt katsomassa yönäytöksissä, ja kaikkiin olen pukeutunut, mutta kaikista ei valitettavasti - tai onneksi - ole kuvia. Muutamia kuitenkin löysin, sulkeutukoot ympyrä tässä. Koulupukuhan kaapista löytyy niin kesä- kuin talviversiona, kenkiä moneen lähtöön sekä tietenkin Luihuisten väreissä liehuva kaulahuivi.

Harry Potter & the Goblet of Fire, 2005

Pinkkien raitojen ja pinkkien kuiturastojen jälkeen en voinut luopua väristä, hence the pinkki otsis. Tyylikkyydestä voidaan sitten olla montaa mieltä.

Harry Potter & the Order of the Phoenix, 2007

Ystävän kanssa Finnkino Plazan penkeillä innosta puhkuen.

Harry Potter and the Half-Blood Prince, 2009

Joskus aiemminkin blogissa vilahtanut kuva.

Harry Potter and the Deathly Hallows, part 2, 2011

Valitettavasti part 1'n aikana otetut kuvat olin ehtinyt tuhota. Oh well. Koulutyttöhame on ihka aito käyttöönsä tarkoitettu, mutta pituus ei ihan imartele näitä sääriä. Enkä ole ihan noin valkoinen. Ja hiukset on tässä mallia superärsyttävät. So not!

Muita koulupukufaneja?


Since the Prisoner of Azkaban I've always dressed up for the Harry Potter movie premieres. Unfortunately there aren't photos from all of those events, but here are a few. I ♥ school uniforms!

4 comments:

 1. Ihan mahtavaa! ^^ Koulutyttöpuku sopii sulle tosi hyvin ;) Mä olen pukeutunut vaan kerran leffaan, PotC kakkoseen, ja sekin oli vähän onneton pukeutuminen, perustui punaiseen merimiesraitaan ja punavalkoiseen Onlyn pääkallohuiviin ^^ Tykkäisin pukeutua kyllä, mutta aina jotenkin... jää. :D Ihailen ihmisiä, jotka saa inspistä toteuttaa just näitä ideoita ^^

  Aikoinaan olisin halunnut olla korpinkynteläinen ihan ehdottomasti, mutta nyt vanhemmiten se pimeämpi puoli (tai sellaisena yleisessä mielipiteessä pidetty, hokshoks!) on alkanut kiehtoa. ;)

  ReplyDelete
 2. Maria, kiitos! ^__^ Pukeutuminen on mulle helppoa, koska lähes aina jotain teemaan sopivaa löytyy valmiina kaapista. Tietysti aina hankalampaa, jos varta vasten pitäisi rekvisiittaa hankkia.. Ja mä kyllä näen sut sekä Ravenclaw'ssa että Slytherinissä ;)

  jenkku <3

  ReplyDelete
 3. Ihkua <3 Minusta on ihana kun ihmiset pukeutuu tällaisiin tapahtumiin! Itse en ole ikinä oikein osannut innostua muuten kuin naamiaisissa.

  ReplyDelete
 4. Paivi, kiitos! ^___^ Mulla pukeutuminen tulee jostain syystä aina luonnostaan..

  ReplyDelete