2010/02/07

You Are Nice!

Blogien päivän asut koostuvat yleensä niistä hienoista kokonaisuuksista, jotka vedetään päälle kouluun, töihin, luennolle, shoppailemaan, leffaan tai bileisiin. En kuitenkaan usko, että 100% niistä asuista, joita päivien aikana pidetään, olisi tylliunelmia ja korkeita korkoja. Ainakaan suurimmalla osalla bloggareista. Mitä siis pidetään päällä niinä aikoina, kun vaan möllötetään kotona meikittä tukka sotkussa, syödään popcornia jättimäisestä kulhosta ja dataillaan?

neulehuppari - CTRL, legginsit - Finnwear, villasukat - kirppis, imagopleksit - Camden

Kotiasujen rakenne perustuu aina mukavuuteen. Itse yhdistän yleensä legginsit suureen paitaan tai rennot collegehousut tiukkaan paitaan - pointti on, että löysää ja rentoa löytyy. Villasukat ovat jalassa poikkeuksetta, myös kesällä, vaikka helteillä pitkät housut sentään vaihtuvat lyhyempiin. Kuvan villasukat on ostettu kirpputorilta muutama vuosi sitten, ja lienee kohtalo, että ennen joulua hankitussa hupparissa toistuvat tismalleen samat värit!

Eilinen meni hektisissä tunnelmissa muun muassa cheerleadingin SM-kisoissa, ja tänään oli aikomus viettää kotiasussa koko päivä treenejä lukuunottamatta, kunnes sain puhelinsoiton ja kutsun valokuvataiteen museoon. Sinne siis suuntaan nyt! Rentouttavia viikonlopun viimeisiä tunteja murut.


p.s. Otsikko ryöstetty ihanalta Annekelta ja hänen Agua de Annique -yhtyeeltään. Suosittelen!

11 comments:

  1. Mun kaveri sanoo aina tuosta, että "jos on tiukkaa jossain niin pitää olla löysää toisaalla". ;) Ja ihan tottahan se on, jos ei halua näyttää hopparilta. Toisaalta, nykyään tiukkaa&tiukkaa on ihan yleinen muoti, mutta en voisi ikinä (joo huomenna varmaan teen tämän :D) lähteä ulos leggingseissä ja tavallisen pituisessa paidassa!

    Hupparisi on aika ihaaaana!

    ReplyDelete
  2. Tuo sinun neuletakkihuppari on aivan megaihana! Ja villasukat kans! Ja tukka! Kaikki!! :D Täällä intoilen.... Minulla on melkein aina ollut lyhyet hiukset niin kadehdin ihmisiä, joilla on tuollaiset pitkät ja sekavat...

    ReplyDelete
  3. mulla on kans villikset jalassa kesät talvet <3

    ReplyDelete
  4. Joa, joo, yritän toteuttaa vähän samaa :D Vaikka tiukka+tiukka-yhdistelmääkin tulee toteutettua, tosin lähinnä treeneissä.. Siellä ei niin väliä vaikka makkarat näkyisivätkin, koska pääasia on urheilu eikä hyvältä näyttäminen.

    Jutta, kiitos! :D Kyllä tähän sekavaan päähän menee hermokin. Ja hitsi, saattaisin kyllä hupparissa ja villasukissa sointua hyvin teidän ihanilla väreillä kuorrutettuun asuntoon! ;)

    jenkku ^___^ <3

    ReplyDelete
  5. Khih, näytät kuvassa aivan sellaiselta 80-90-luvun taitteen älykkäältä hippitytöltä, joka selaa kirjastossa kirjoja tunti tolkulla ja ylittää kadun vain valkoisilla maaliviivoilla hyppien. Tulee mieleen jokin elokuva. Huu, osaan kuvitella sen elokuvan ja sinut päähenkilönä täydellisesti! Ihana asu!
    (ja juu, olen miettinyt samaa noiden päivänasujen kanssa)

    ReplyDelete
  6. Olenkin odotellut tota villatakkia livenä täällä ;-). Se on niin ihana samoin koko sun lookki! Itse laittaisin alle mustan mekon ja lähtisin baanalle; kotiin ja kaupungille tuo villis on ihan passeli.

    ReplyDelete
  7. Minttu-Maaria, khihhii, kiitos paljon! Hauska kuvaus :)

    Nooruska, jee ;) Itseasiassa se ei oo villaa, vaan puuvillaa, eli ei oo niin superlämmin mutta toisaalta ei myöskään tapa kuumuuteen sitten kesällä :) Meni vaan vähän kauan ennen kun sain sen blogiin asti, kun ensin tuli väärä koko ja piti palauttaa se ja odotella sitten uutta..

    ReplyDelete
  8. Hohhooo mietin miks oot laittanut otsikon: Sinä olet Nizza! Onneksi tajusin, että taitaa olla vähän muusta kyse kuin Nizzasta xD Vaikka olisithan sä voinu kertoa siitä pizzasta Nizzassa!

    ReplyDelete
  9. Mietin itseasiassa kuule ihan samaa otsikkoa valitessani! :D

    ReplyDelete
  10. ah toi neuletakki! pakkomielteeni :-D ilmoitathan mulle, jos ikinä haluut myydä sen.. en oo löytänyt mistään!

    ReplyDelete
  11. Kiira, hih :D Ilmoittelen toki, vaikka tuskin tulee tapahtumaan ihan lähiaikoina ;)

    ReplyDelete