2010/04/02

Ash - Oh Yeah

Rakkauteni brittirokkareita kohtaan on ikuista ja loppumatonta. Kun nuori seiskaluokkalainen törmäsi irkkubändi Ashiin ja sen surusilmäiseen vokalistiin Tim Wheeleriin, tuli sinisenhohtava musiikkivideo nauhoitettua Jyrkistä VHS'lle noin satakaksikymmentätuhatta kertaa. Onneksi YouTube tarjoaa vaihtoehdon sille rätisevälle videonauhalle, niin päästään taas nostalgisoimaan viikonlopun soundtrackin hengessä. Eipä nimittäin ole tämäkään rakkaus sammunut.
Tämän kesää huokuvan biisin myötä toivotan kaikille aurinkoista pääsiäistä! Syökää paljon suklaamunia!

7 comments:

 1. Hello!

  My name is Gisela and I run the IAMX Scandinavian Street Team. Saw that you have written about the band before, so I would like to invite you to join us!
  We have just started and right now we are recruiting driven and ambitious people who are equally enthusiastic to help the band succeed as we are. More info will come soon. We will have many competitions with prizes and reward those who want to help promote the band.
  If this sounds fun and interesting email me at gisela.sotomayor.s@gmail.com and I will send more info.

  Yours sincerely
  Gisela Sotomayor

  ReplyDelete
 2. Oi, Ash on ihana! Itse olen kuunnellut bändiä nelisen vuotta. Nyt on ollut pientä taukoa Ashin kuuntelemisessa, mutta alan hiljalleen löytää sen uudestaan. :)

  ReplyDelete
 3. Gisela, hi! IAMX truly is a magnificent one-man band :) I'll probably be e-mailing you soon!

  clack, Ash on huippu :) Ei hirveän erikoinen, mutta silti jotenkin täysin omaa luokkaansa. Mullakin on ollut taukoa nyt, enkä oo tän vuoden julkaisuihin (joka kuukausi uusi sinkku vai miten se nyt meni) tutustunut, pitäisi kyllä..

  ReplyDelete
 4. ash on mulle täysin uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa todella hyvältä. :) pääsiäiset sinne kans!

  ReplyDelete
 5. Näin totaalisen jälkijunassa, hyvää pääsiäistä ;O)

  ReplyDelete
 6. meramisa, on kyllä tutustumisen arvoinen :) Ja Mikaelalle kans myöhästynyttä pääsiäistä! ;)

  ReplyDelete