2010/04/13

Raitaputki

Tuubihuivit ovat käteviä, kun niiden päät eivät lentele tuulessa ja jos ne ovat tarpeeksi suuria, saa niistä hupun suojaamaan päälakea. Helpon kesätuubin ainekseksi suosittelen kangaskaupan jämätrikoota.


Oma tuubini syntyi raidallisesta trikoosta, josta ensin ommeltiin putki ja joka vielä taitettiin kaksinkerroin. Ja ommeltiin äärettömän rumasti kiinni pitkältä sivulta siksakilla, kun laiskuus iski. Putki mahtuu kaksi kertaa kaulan ympäri ja jää löysäksi mytyksi (ei kyllä lämmitä hillittömän paljoa, mutta eihän sitä kesällä tarvitsekaan). Kyseinen trikoopala maksoi noin 8 euroa ja siitä saa kaksi huivia. Kohtuuhintaista! Käytössä väri ei kyllä ole se kätevin, kun meikkijälkiä tuppaa kerääntymään vaaleaan pintaan väkisinkin. Seuraavaksi voisinkin tehdä punaisen tuubin..


 Meni hermot kuvaamisessa, hence the laaduttomuus.


p.s. Haha, joku oli sitten jättänyt balettipostaukseen aukkoja muutamien nimien kohdalle, ja unohtanut korjata asian ennen julkaisemista x) No, asia on nyt kondiksessa. Mikäli se ketään ikinä häiritsikään.

4 comments:

 1. Pitäisköhän itsekin pöräyttää tuommoinen. Vaikuttaa kätevältä. Ja minä kun olen vähän laiska huivien kanssa. :)

  ReplyDelete
 2. Tuubihuivit ovat kyllä käteviä, varsinkin kun niistä voi pyöräyttää itselleen kätevästi juuri sen mainitsemasi hupun :).

  ReplyDelete
 3. Hieno putki, kiva kun muistutit myös omani olemassaolosta!

  ReplyDelete
 4. Varpunen, kätsy toi kyllä on :)

  Panda, niinpä! Tosin tosta yksilöstä nyt tuli vähän liian kaponen huppuiluun, mutta pitää ommella lisää :D

  Nooruska, kiitos ja ole hyvä! ;)

  ReplyDelete