2010/04/26

Metallic A

Lihakset huusivat eilisiltana ties mitä oopperaa, kun viikonloppuna tuli treenattua cheerdancea balttiarallaa 12 tuntia. Tanssileirit eivät ole heikkohermoisille. Ja mitä tein tänään? Kävin juoksemassa. Tällaisina hetkinä päässäni alkaa soida eräs Eppujen biisi.

Mutta asiaan. Eräänä päivänä maalasin varpaani oksennuksen värisiksi....Tai siltä ainakin tuntui. Alkujärkytyksen jälkeen väri alkoikin vaikuttaa yllättävän mukavalta. Metalliselta ja joidenkin mielestä ehkä jopa scifiltä. Tulee mieleen hapettunut kupari, tai pikemminkin jotenkin päinvastoin. Kupartunut vihertävä aines... Väri vaihtelee vihreästä siniseen, ruskeaan ja kaikkeen siltä väliltä riippuen siitä, missä kulmassa valo osuu kynsiin. 

Alla yönsininen Mavala 247 Mosaic Blue, päällä Maybelline Forever Strong 810 Chic Gold.p.s. Pintaa-blogissa on huima kilpailu kaikille Tigi-diggareille!

4 comments:

 1. Reps tolle oksennus-mielikuvalle :D

  ReplyDelete
 2. Mulle tuli ekasta varpaankynnestä mieleen siitepöly, joka kelluu veden pinnalla! Siis eikö se juuri näytä vähän tuollaiselta moniväriseltä ja metalliselta? x) Vai olenko tuijotellut jotain päästöläikkää uimavedesä xD Eniveis, kyllä toi scifinä iskee mulle ihan satasella, saatanpa ehkä testailla tuota itsekin, ja nimenomaan varpaisiin! <3

  ReplyDelete
 3. Mun mielestä väri on juuri hyvä, scifi on aina *valid*. Se että urheilet noin paljon on sitten jo ihan eri juttu, H-U-L-L-U..

  ReplyDelete
 4. ravenwaves, no siltä se aluksi näytti :D

  Maria, totta, siitepöly-mielikuvakin menisi kevyesti! Enpä tullut ajatelleeksi. Eri lakkojen yhdistely on kyllä aika jees :)

  Mikaela, hahaha, välillä sitä yllättää tässä urheilussa itsensäkin. Lupaan ottaa tästä lähtien rauhallisemmin :D

  ReplyDelete