2010/04/10

Coffee

One more cup of coffee for the road

One more cup of coffee 'fore I go

To the valley below

Kevät! Kesä! Hikeä ja pisamia nostattava kiviseinistä hohkaava aurigonpaiste, päänsäryn kaikottava jättikupillinen kahvia ja White Stripes*. Mmm.

Aurinkoista lauantaipäivää muruset!* Biisi on kylläkin Bob Dylanin.

13 comments:

 1. Leppoisaa!

  Ja vähän sulla on hienot näkymät. Hassua kun me asutaan näin lähekkäin. Tai ainakin miellän Alppilan hyvin läheiseksi, kun pyöritään siellä niin usein :)

  ReplyDelete
 2. Ihanan nakoinen kevat! :) Mukavan oloisella alueella asut kans, kiikareilla voit tiirailla kauhunsekaisia kasvoja Lintsin vuoristoradassa. :)

  ReplyDelete
 3. Ei täällä vaan vielä pihakahvitella, vaikka etupiha ja takapiha löytyykin. Lunta liikaa, mutta onneksi sulamaan päin. Jännää, kun löytyy vaikka mitä tuolta lumen alta o_O

  ReplyDelete
 4. Eipä näy joka tytön parvekkeelta vuoristorataa, wow!:D Ja kateeksi käy noi etelän kelit, ku niitä sai muutaman viikon ajan vähän maistella ja sitte piti palata lumen keskelle, sniff.

  ReplyDelete
 5. Ihana kevät tosiaan, mahtavaa miten valon määrä kasvaa päivä päivältä ja mieliala nousee siinä samalla. :)
  Harmittaa kyllä vietävästi se, että joku typerä naapurimme harrastaa parveketupakointia, minkä vuoksi ei voi pitää ikinä parvekkeen ovea auki, saati että viitsisi nauttia aamiaista siellä. :(

  ReplyDelete
 6. Sä kuulet koko kesäkauden ihmisten kirkunaa. Piristävää :D
  -Oola

  ReplyDelete
 7. nooratuulia, leppoisaa oli kyllä ^___^ Harmi että mun ikkunoista näkymät on kyllä kadulle, toi on vaan tuuletusparveke.

  Elli, pitääpä hankkia ne kiikarit :D

  norppa, hui! Toivottavasti lumi ei paljasta pelottavuuksia. Me istuttiin perjantaina saunailun lomassa ulkonakin pelkissä pyyhkeissä :D Se oli kyllä ehkä vähän liiottelua.

  Bemary, eipä näy ei :D Ei munkaa, tai siis ei mun asunnossa oo omaa parveketta, toi on talon tuuletusparveke.. Kyllä sieltä pohjosestakin pian ne lumet sulaa :) Täältä on kyllä sulanu ennätysnopeesti, kun sitä lunta oli kuitenki enemmän ku Oulussa!

  Jenna, toikin kun on tuuletusparveke niin ihmiset käy siinä tupakoimassa, mutta onneksi eivät häirinneet mun kahvihetkeä. Se savu on niin ikävää :( Mutta hoppas tekin voitte jotenkin muuten nauttia lisääntyvästä auringosta!

  Oola, kyllä, kesäkuussa muutin tänne ja kesän soundtrackiksi todellakin muodostui ihmisten kiljahdukset :D

  ReplyDelete
 8. Ihana sijoitus tuuletusparvekkeella <3 Itsellänikin oli tapana hengailla toisinaan entisen taloni kattoterassilla näkymienkin vuoksi. Vaan kunpa vaikka seuraavassa asunnossa olisi jo oma parveke. Parveke olisi ikioma tila ulkona. :)

  ReplyDelete
 9. Haa! Minä tiedän, missä sinä asut! Asumme siis aivan samoilla kulmilla ja tunnistan tuon talon. Varmaan jopa parvekkeenkin. Nyt voit nukkua yösi rauhassa, eikö niin? :-)

  ReplyDelete
 10. No nyt mä tajusin missä asut, tosiaan, ne vkonloppuiset FB-kuvat on otettu sun edestä eli kulmilla hengailin, pitäähän Torkkelinmäeltä välillä tulla toiselle puolelle mäkeä ;O)

  ReplyDelete
 11. O-ou, mä arvasin että joku hoksaa ja saan kohta kasan stalkkereita niskaani :D

  Anzi, mäkin vilkuilin eilen jotain sun FB-kuvia (sen jälkeen kun kommentoit Mikaelan uusiin koiruuskuviin) ja totesin, että jossain lähettyvillä asut ;)

  Mikaela, maailmankatsomustaan on hyvä avartaa ;) Onneksi tosiaan mulla ei oo omaa parveketta eikä ikkunoihinkaan nää kadulta, niin ei kauheesti pääse kyyläilemään - voin edelleen hengata kotona pukeutuneena miten haluan :D

  ReplyDelete
 12. Leppoisalta näyttää ja kivat näkymät on sulla :)

  ReplyDelete
 13. Paivi, kiits, tykkään itsekin :)

  ReplyDelete