2010/06/13

Wear your hair in bunches and your jacket loose

Osa viimeviikkoisista kirppislöydöistä pääsi heti äksönin keskelle tällä viikolla.


Työpäivä & näyttelyn avajaiset. Puuvillainen pallomekko hilautui kohtalaisen ärsyttävästi ylöspäin pitkin sekä legginsejä, että pyöräilyshortseja. Lisätään yksi alushame loputtomalle ompelulistalle.
MEKKO SECOND HAND/ONLY, LEGGINSIT GT, KENGÄT CLARKS


Perjantai-illan kinkkuelämiä siivittävä asu piti kuvata sekin, mutta vaatekriisin jälkeen aikaa ei enää jäänyt kameralla leikkimiseen. Näkyvillä siis vain varpaat.
MEKKO NÜMPH, SUKKIKSET SEPPÄLÄ, KENGÄT VAGABOND

Tänään olimme Salkan kanssa myymässä Vallilan makasiineilla kirpputoriroinaa. Kaikki ei mennyt kaupaksi, joten pari juttua ilmiintynee huuto.nettiin jossain vaiheessa (lue: syksyllä, kun en kuitenkaan aiemmin saa mitään aikaseksi), loput löytävät tiensä sitten UFFin lootaan. Voittoahan en lähtenyt hakemaan, halusin vain omani pois ja vaatteet pois nurkista. Muutama kymppi siis ilostutti kovin, etenkin, kun onnistuin jossain välissä tuhlailemaan juuri ansaittuja euroja - siitäkin huolimatta, etten kiertänyt kirpparia läpi kertaakaan...


Salkan kasasta peräisin siis korkeavyötäröinen musta hame, jonka kaveriksi sain söpön sydänkuvioisen paidan. Violetinharmaa, osaksi silkkiä oleva Mina UK'n tunika on tällä rintavarustuksella hieman telttamallinen, mutta kokeilin jo kuroa sen kiinni vyöllä, ja hyvin toimi!

Superkiitokset Salkalle hyvästä myyntiseurasta - kahdeksan tuntia kului siivillä! :) Terkut myös moikkaamaan tulleille Lauralle ja Nooruskalle!

Nyt tämä koomapotilas hankkiutuu ruuan ääreen ja sen jälkeen salille kuluttamaan viimeisetkin voimat painopakkojen nosteluun. Ciao!

7 comments:

  1. Mulla on tuo Nümphin hiirimekko kanssa, mutta jotenkaan en ole sitä pitkään aikaan osannut käyttää. Pöh, se on kyllä niin ihana. Täytyy taas yrittää joskus.

    ReplyDelete
  2. Heip oli kiva nähdä! On se jotenkin hauskaa kun ihmiset ovat usein aika blogiensa oloisia ;-). Ja mä haluan sun ihanan tukan, ah se on upea.

    ReplyDelete
  3. Aika kyllä kului kuin siivillä, kiitos itsellesi ihanasta seurasta :) Mäkin muuten taisin käyttää sitä Minan mekkoa nimenomaan vyön kanssa, vaikka mun rintavarustus ei iso olekaan, tuota telttamaisuutta on oikeastaan kaikissa "telttamaisissa" malleissa havaittavissa :T ( ja onneksi läysin tuon sydän teepparin, se on kyllä ihan just sun näköinen :)!)

    ReplyDelete
  4. Moikka huomattiin tuolla aikaisissasi blogeissasi että omistat tollaset kuluneet vaaleanpunaiset haisaappaat ja ollaan etsitty juuri tuollaisia käytetyn näköisiä vaaleanpunaisia haisaappaita yhen Jannan polttareihin joten PLIIDE olis oikein kiva jos voisit myydä haisaappaasi sinulle sopivalla hinnalla tietysti meille kiitos....:-)? tekstarilla tavoittaa 0504420187

    ReplyDelete
  5. Ence, emmäkään tota oo ihan hirveesti käyttäny, mutta on se sen verran mukava päällä että monesti hakeutuu hiirien pariin!

    Nooruska, oli! Säkin vaikutit just sellaselta iloselta ja hulluttelevalta mitä blogisikin on antanut ymmärtää :) Ja kiitos kehuista!

    Salka, hihi, kiitos vielä seurasta & mekosta & t-paidasta!!

    rene, valitettavasti saappaat eivät ole myynnissä :/ Ovat minulle jo rakkaat, eikä tuota vaaleanpunaista väriä edes tehdä enää.. Toivottavasti löydätte jostain vastaavat!

    ReplyDelete
  6. NYYH JA NIISKIS :-( oltaisiin niin kaivattu kauniita Haisaappaitasi mutta jos mieli muuttuu niin ilmoittelethan pliide ! :-)

    ReplyDelete
  7. Hi thегe gгeat ωеbѕite!
    Doеs running a blog simіlar to this take a maѕѕivе amount work?
    І've no expertise in programming but I had been hoping to start my own blog in the near future. Anyway, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I know this is off topic but I just had to ask. Thanks!

    Feel free to visit my weblog :: Red Kings Poker Promotions

    ReplyDelete