2011/07/06

NYC - The Hotel

Yöpyminen Yhdysvaltojen suurimmassa kaupungissa ei ole halpaa. Kolmesta tähdestä Manhattanilla saa huonolla tuurilla pulittaa parikin sataa euroa yö, luksusmajoituksesta puhumattakaan. Hostellit ovat sitten toki edullisempia. Koska me varasimme matkan melko myöhään, jäi hotellinkin etsintä vähän viime tippaan. Suositusten perusteella valitsimme POD Hotelin, jossa onneksi oli vielä tilaakin niiksi 9 yöksi, jotka kaupungissa vietimme. Ja valinta osui nappiin! Hotellissa palvelu toimii hyvin, huoneet ovat siistejä sisältäen leveät vuoteet, pienet taulutelevisiot, pesualtaan peileineen sekä ilmastoinnin. Nimestään huolimatta paikka ei koostu kapseleista, vaan ihan tavallisista huoneista, joissa osassa on kerrossängyt, osassa parisängyt. Meillä oli kaksi kerrossänkyversiota ylimmästä eli 14. kerroksesta, joista toinen oli kooltaan tyyliä laivan hytti, toinen vähän suurempi. Mutta eihän Nykiin mennä hotelliin lojumaan! Osassa huoneita on oma kylpyhuone, meillä suihkuttelut ja muut asiat hoidettiin hostellien tapaan käytävillä sijaitsevissa kylppäreissä, jotka olivat siistejä ja harvemmin varattuja. Paikan ainoana miinuksena täytyy sanoa huono ääneneristys, mutta itse nukuin korvatulpat korvissa joka yö, joten muiden turistien mekastaminen ei häirinnyt. Kun hotellista löytyy kattoterassi ja sijainti on mitä mahtavin etenkin hintaan nähden (Lexington Avenuen metroasemalle matkaa kortteli, 5th Avenuen pohjoispäähän pari), ei paikkaa voi kuin suositella :)



p.s. Asiaan liittymättömästi - Patrick Wolf Suomeen!!!!!! Jiihaa! Missasin herran edellisen keikan kiitos jonkun päällekkäin menneen menon kanssa, mutta itsenäisyyspäivän livemeininkiä en aio jättää väliin mistään hinnasta ♥


Hotels in New York are not cheap, especially if you want to spend the night in the near distance of the centre of the city. If you don't want anything too luxurious, I would recommend POD Hotel. It's a good value for money - it's just a few blocks away from all that's happening (it's located in East Midtown) and it's pretty neat with a rooftop terrace. There are different rooms from which to choose, some have their own bathrooms, some don't. Ours had a bunk bed which was more than fine, since there's no way one would spend the entire vacation in the hotel room!

5 comments:

  1. Mä-haluun-sun-hiukset!!

    ReplyDelete
  2. Reiska, SUPERJEEEE <3

    Riehu, come and get them! ;) Kiitän<3

    ReplyDelete
  3. Ihania rakennuksia! Ja upeita kuvia. Juuri tässä katselen omiani ja tuntuu kuin joku olisi salaa iskenyt mulle käteen pokkarin ennen niiden ottamista... Huoh.

    ReplyDelete
  4. Inka, kiitos! No, niistä mun parista tuhannesta kuvasta jos julkaisukelpoisia on sata, niin ei siinäkään kauheesti oo kehumista ;D

    ReplyDelete