2010/07/23

500 miles

Pienehkö blogitauko jatkuu (webin puolella, ei tosielämässä, kun juuri eilen näin kasan ihania tyttöjä puistoilun lomassa!), kun tänään pitää suunnata Poreilemaan ja Toreilemaan - Tori Amos @ Pori Jazz! Jiihaa! Mukaan lähtee Ravenwaves, Laura sekä Marianeiti, matka taittuu junalla sekä autolla (ja on onneksi alle 500 mailia), joten tylsää ei taatusti tule olemaan. Toivotaan, että singer-songwritereiden kuningatar vetää pitkän ja antoisan setin. Ikinä en ole Porissa käynyt, joten uusi kokemus sekin.

Joku on saattanut huomata, että päivät vähenevät, ja 30 days of music on kohta päätöksessä. Kesälomani jatkuu vielä hetken, mutta kun suurimmat reissut on saatu alta pois, ehtii myös bloggaillakin. Joten normaaliin rytmiin palaamista tiedossa - ja korvan takana kasa ideoita... 

Ihanaa viikonlopun alkua!


Kuva

3 comments:

 1. Olen käynyt Jazzeilla kerran ja jos sää on hyvä niin teille tulee ihana reissu! Ja Tori on näkemisen arvoinen, en tiedä miten keikkaa voi verrata Provinssin YleX:n pimeään telttaan, tulee varmaan eri fiilis, mutta upeaa ellei jopa parempaa ;O)

  ReplyDelete
 2. Jazzeilla on aina upeaa... ja varmaankaan sellaista ukkosryöpsyäkään ei ole nyt tulossa kuin torstai-iltapäivänä. Minä en kuitenkaan kastunut!

  ReplyDelete
 3. Mikaela, sää oli turhan viileä emmekä ehkä olleet oikealla meiningillä mukana, mutta ei se haittaa! Provekeikalle en valitettavasti silloin joskus päässyt, mutta ainakin tämä keikka oli upea. Hui.

  Anonyymi, ei onneksi sadellut, vaikka tuuli puhalsikin melko kylmästi.

  ReplyDelete