2010/07/09

Turkkuseen!

Keikkaa pukkaa! Mainitsinko, että samalla viikolla kun pääsi nauttimaan Arcade Firesta auringon säteiden alla, pääsi myös Bar Loosen pimeään kellariin rokkaamaan Manboyn tahtiin? Oli hauskaa, kiitos seuralaisille! Ensimmäistä kertaa elämässäni myös biisitoiveeni kuultiin, kun bändi soitti ensimmäiseltä levyltä löytyvän I Hate Todayn pyynnöstäni. Mahtavaa! Sitä ei usein olla keikoilla kuultu. Tai ainakaan muutamaan vuoteen.


Kaikki, jotka tuntevat Loosen, tietänevät myös sen, että niissä olosuhteissa on mahdotonta kuvata. Onnistuneiden otosten määrä: yksi. Onneksi kitarat ovat aina hyviä kuvauskohteita, vaikka kitaristi itse ei paikallaan pysyisi sekuntiakaan.

Keikkaputki ei ole tässä ihan heti katkeamassa, kun tänään suuntaan Reiskan kanssa Ruisrockiin! Parin kilometrin alueelle kävelyn kestää kun tietää, että saa nauttia auringosta, hyvästä musiikista ja ihmisistä - ja pääsee kunnollisiin sisätiloihin nukkumaan. Tällä hetkellä Don Huonot, Prince of Assyria ja Regina Spektor ovat ykkösenä odotuslistalla, mutta saa nähdä mikä tsekattavista artisteista loppujen lopuksi vie voiton tunnelmallaan. Veikkaan, että kaikki!

Ihanaa aurinkoista viikonloppua kaikille - jos suuntaatte Turkuun, saa tulla nykimään hihasta!----edit. Niin, onhan sitä ennenkin toivebiisejä soiteltu, eräskin edesmennyt (?) loistava helsinkiläistynyt oululaisbändi At The End soitti ihanaisen balladinsa Black Dress eräällä keikallaan ihan vain minua & Reiskaa varten ;) Oi muistoja.

7 comments:

 1. Ihanaa, helteistä Ruisrockia! :)

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Korjasin typon, eli kommentti uusiksi.:)

  Piruuttani kuuntelin MySpacesta At The Endin Antilove-biisin, ku muistin kuulleeni bändistä ennenkin, Oulussa ku ollaan, ja tajusin, että kyseisessä biisissä vokalisti kuulostaa aika paljon samalta ku mun suosikkimetallibändi Entwinen laulaja joskus useampi levy sitten. Harmi vaan, etten oikein tykkää siitä tavasta laulaa, heh.:p

  ReplyDelete
 4. Riehu, kiitos! :)

  Bemary, typot on kuule ihan jees ;) Höh, harmi että laulutyyli ei miellytä :D Mutta vähän kiva että kävit silti Maispeississä vilkuilemassa! ATE on tosiaan tullut Oulussa nähtyä useampaan kertaan livenä, nykyisin pojilla on kaikilla omat erilaiset projektinsa.

  ReplyDelete
 5. Jos näet katukuvassa näköiseni todella pienen naisen niin saa tulla nykimään hihasta. ;) Ite kun asun Turussa, mutta rokit jää väliin tällä kertaa kun pakko tehdä rahaakin välillä eikä vaan tuhlata sitä... Koko muu duuniposse kyllä lähtee pailaa. :/ -Oola, ei Turkulainen, asuu vain siellä.

  ReplyDelete
 6. Nyt sattuukin olemaan sellainen viikonloppu, että suku on poissa Turuust... harmi!

  ReplyDelete
 7. Oola, yritin bongailla mutta en sua nähnyt! Harmi ettet päässyt mukaan rokkailemaan :/ Oli kyllä tajuttoman mahtavaa. Mut ehkä sitte ens vuonna taas!

  Anonyymi, damn it, onneksi Turkuun on aikas lyhyt matka, joten ei oo mahdotonta tehdä reissua sinne ihan muuten vaan :)

  ReplyDelete