2010/07/10

Day 16

A song that you used to love but now hate.

Se, miten helkutissa olen tästä kappaleesta ikinä voinut tykätä, on mysteeri. Mutta niin on moni muukin asia 15 vuoden takaa. Onneksi virheitään saa laittaa teineyden piikkiin, ja vielä enemmän kiitän onneani siitä, että sain järkeni takaisin BSB'n ensimmäisen levyn jälkeen... Itse biisin lisäksi video on totaalisen järkyttävä. Kovin paljon ysärimmäksi ei enää voisi mennä! (Paitsi samaisen poppoon I'll Never Break Your Heart on ehkä vieläkin enemmän aikansa kuvaus, buah.)


4 comments:

 1. Haha, allekirjoitan kyllä tämän täysin :) itseäkin ihmetyttää melkoisen paljon miten tuo on joskus ollut niin hienointa mitä maailmassa. nuo vaatteet... ja tuo video! voi jeesus. Tulee ala-aste elävästi mieleen!

  ReplyDelete
 2. sarakissa, jeeee, en elä yksin tämän häpeän kanssa! :D En kyllä ymmärrä, miten toi video kaikkine aspekteineen on voinut silmää miellyttää, mutta ehkä se vaan oli sitä 90-lukua.. Muah.

  ReplyDelete
 3. Heihei eipäs nyt mollata takavuosien suosikkia :D Mutta jotenkin mä olen unohtanut silti tän jo, kunnes nyt kiitos sun: voin nostalgisoida tätä kaiken Hansonin, Nylon Beatin ekan, Taikapeilin, Movetronin, Mr Presidentin jne jälkeen. (Kuinka paljon hyvää mahtuikaan noihin aikoihin!)

  ReplyDelete
 4. J, ei mollata ei ;D On se kyllä jännä, miten noita ysäripoppiksiakin kuuntelee niin eri korvalla nykyään! Ja pitäähän sitä itselleen osata nauraa :)

  ReplyDelete