2010/07/07

Day 13

A song that is a guilty pleasure.

Haha, guilty pleasure indeed! Varhaisen Apulannan, Rasmuksen ja Juustopäiden vanavedessä Tyrävyön yksinkertainen rokkenroll oli täydellistä teinikamaa. On nähty livenäkin pariin otteeseen vuosituhannen vaihteessa. Jaksoi tosin sitten innostaa ainoastaan debyyttilevyn verran, mutta ihan muutamaan kertaan se tuli kuunneltua läpi... Tyris liittyy omassa mielessäni vahvasti ehkä parhaaseen kotimaiseen elokuvaan ikinä - Pitkä Kuuma Kesään. Nimittäin ennen omaa bändiänsä Jimi Pääkallo alias Konsta Hiekkanen vieraili paitsi mainitussa leffassa (kuten myös Toni Wirtanen, btw), niin myös Tyrävyön Ensisuudelma-kappaleella.


12 comments:

 1. Voi ei, olin jo unohtanu kokonaan tänkin :---D Olin ihan lovena jimipääkalloon :DDD

  ReplyDelete
 2. Ei hyvää päivää. Mun kaveri fanitti tätä yläasteella ihan hulluna ja lauleskeli aina silloin tällöin. Muistoja, ah muistoja. :D

  ReplyDelete
 3. hahaa, voi tyris. opettelin tästä bassot silloin aikoinaan ja muistan vieläki miten fiiliksissä olin ku ekaa kertaa sain vedettyä koko biisin läpi mokailematta :D sen jälkeen sitä tuliki sit soitettua miljoona plus yks kertaa ja naapurit varmaan tykkäs..

  ReplyDelete
 4. Voi tätä fläsbäkkien ja teinimuistojen määrää! Jimi oli silloin jotenkin niin ihana, olin iha in löööööv... :D Ja saatan olla edelleenki, mut iha vähä vaan.

  ReplyDelete
 5. Depla, hahaa, kukapa ei olisi ollut ;)

  Varpunen, muistoja indeed!

  jenkku, AWW, vähänkö söpöä!! :D

  tiitäinen, vähän saakin olla edelleen ;) Kiinnostaisi kyllä nähdä livenä, ilmeisesti herra työskentelee soolona nykyään. Oon nähnyt Jimin kerran livenä, 11 vuotta sitten Kalle Päätalon (Pitkä Kuuma Kesä) kanssa :D

  ReplyDelete
 6. Ei vitsit, pelastit taas mun päivän! Olin ihan unohtanut tämän. Jes! Ja Pitkä kuuma kesä on paras <3

  ReplyDelete
 7. Pitkä kuuma kesä on edelleen ihan paras suomalainen leffa mitä on tehty, amen!

  Mä kuuntelin myös Tyristä yläasteaikoihin ja jotta herättäisin suurta ja raastavaa kateutta kaikissa kanssakulkijoissa, niin kerrottakoon että olin joskus silloin ya-aikoina Clichén keikalla (se joku nevöhööd-Jimi Pääkallo-bändi) jonka jälkeen Jimi heitti yleisöön rannekorunsa ja minä sain sen! Lentelin pilvissä varmaan kaks viikkoa ja koru on edelleen tallessa ;)

  ReplyDelete
 8. Ence, ihanaa, ole hyvä ^__^

  amma, niinpä! Cliché oli mun mielestä kamala, mutta siinä vaiheessa taisin muutenkin elää jossain perinteisen rockin ulottumattomissa.. Mut aika cool toi rannekorujuttu ;)

  ReplyDelete
 9. Hahaa, joskus taannoin kommentoin kuinka pidän sun blogista, ja nyt piti asia taas ottaa esille tän Tyrävyö-homman takia. Sama perversio löytyy nimittäin täältäkin, oi niitä aikoja kun päiväkirja oli täynnä hehkutusta Jimistä ja kaikki mahdolliset kuvat pistettiin visusti talteen. Muistelin noita hetkiä just pari päivää sitten kun löysin YouTubesta Jimin fiittaamassa jonkun räppärin biisissä ja voi että kun se kuulosti kamalalta. Mukava huomata että ne perversiot on jääny samalla kun se teini-ikäkin..

  Aina välillä on kyllä pakko kaivaa Tyrävyön levy esiin ja laulaa kaikki biisit mukana, heittäytyä muisteloihin.
  -hedda

  ReplyDelete
 10. Hmm, innostuin muisteloista niin että jäi palaamatta siihen blogihehkutukseen. Eli hurjasti pidän edelleen, ja on ihanaa että täältä löytyy ihan kauhean paljon uutta hyvää musiikkia mitä en vielä ole kuullut! Eli kiitos. :)
  -hedda

  ReplyDelete
 11. Hmm, innostuin muisteloista niin että jäi palaamatta siihen blogihehkutukseen. Eli hurjasti pidän edelleen, ja on ihanaa että täältä löytyy ihan kauhean paljon uutta hyvää musiikkia mitä en vielä ole kuullut! Eli kiitos. :)
  -hedda

  ReplyDelete
 12. hedda, ihanaa, kiitos komment(e)ista! ^___^ Nostalgian vuoksi niin kovin monia oikeasti karseita levyjä on ollut pakko säilyttää hyllyissä, vaikka kai niistä joistain saisi jopa rahaakin (esim. Rasmuksen sinkuista). Ja siis eihän Tyrävyö ainakaan ole mitään kamalaa musiikkia ollenkaan ;)

  ReplyDelete