2010/07/12

Lentohiekkaa


Tilannekatsaus: Ruisrockista selvitty! Säässä, musiikissa tai seurassa ei todellakaan ollut valittamista - mitä nyt pieni tuulenvire olisi ollut kaivattua pomppiessa keikoilla yli 30 asteen helteessä... Silmät, korvat, nenä ja suu täynnä mustaa pölyä, jalat rakoilla ja turvonneina ja jälleen kerran päälle painavat univelat. Mitään en silti jättäisi pois :) Ja kuten kuvasta näkyy, myös Günther saapui paikalle oikein kaksin kappalein!

Nyt pitäisi jaksaa pakata matkalaukku täyteen vaatteita, joita tarvitaan tämänhetkistä hellettä 15 astetta alhaisemmassa lämpötilassa. Skotlannissa ei voi olettaakaan olevan täydelliset säät, ja pieni sade kyllä virkistää itse kutakin. Mutta jo pelkkä ajatus pitkistä housuista saa hikikarpalot nousemaan ohimolle... Apua. Jospa kuitenkin laittaisin Pitkä Kuuma Kesän pyörimään taustalle, kaataisin lasiin puolet appelsiinimehua, puolet kivennäisvettä, ja aloittaisin pakkausrumban Edinburghia varten. Herätys aamulla 05:30.

Festari- ja matkaraporttia seuraa sitten, kun saan jalat jälleen tukevasti Suomen kamaralle (ja selviän Musen keikasta). Ihanaa viikkoa kaikille! Hikoilkaa te auringossa, minä lähden sitä pakoon ;)p.s. Koska kuumalla ilmalla ei tee mieli syödä, käy päivälliseksi mössö, joka normaalisi toimittaisi välipalan virkaa: mansikoita, kirsikoita ja luomujogurttia sekaisin. Nam!

7 comments:

 1. mielettömän kivaa skotlanti-reissua! unohdit kyl pakata mut sinne laukun pohjalle..

  ReplyDelete
 2. Ihanaa reissua teille! Oon niin kade, olisin salaa halunnu Lontoon sijasta Skotlantiin kans.

  Kirsikat+mansikat+joqurtti kuulostaa namilta!

  ReplyDelete
 3. Hyvää reissua, kiirettä teillä pitää mutta teillähän on loma! Nauttikaa ;O)

  ReplyDelete
 4. Ihanaa reissua teille! Ja Raksulla on ihanat puuhelmet :)

  ReplyDelete
 5. Hahaa näin sut ruississa! Mietin että onko toi se yks blogityttö, ja olithan se sinä! Sorry jos joku punatukkainen tyttö siis tuijotti vähän oudosti :D

  ReplyDelete
 6. Ihanaa reissua teille ja kurkkahan s.postiin ku takasin tuut...

  ReplyDelete
 7. Kiitokset kaikille, reissu oli varsin onnistunut! :)

  SC, hauskaa! :D Olisit tullut sanomaan, mä en ainakaan huomannut mitään tuijottavia ihmisiä (mutten yleensäkään huomaa mitä tapahtuu ympärilläni, doh).

  ReplyDelete