2010/09/06

Autumn - light


Syksy on äärimmäisen inspiroivaa aikaa monessa suhteessa. Lehtien punertuessa tarkenee vielä minihameessa, kun siihen yhdistää lämpimän villapaidan, maiharit ja lapaset. Saa hyvällä omatunnolla kaivaa kynttilät kaapeista ja laittaa teeveden kiehumaan. Kirpeistä auringon täyttämistä aamuista kannattaa nauttia nyt, kun marraskuun piiskaava sade ei ole vielä saanut puita paljaiksi ja mieltä pohjamutiin.

Musiikillisesti syksyyn sopii monia kauneimpia teoksia mitä maa päällään kantaa. Olen koonnut yhdenlaisen playlistin syyskuun tunnelmiin, jolloin keltaiset lehdet tippuvat maahan ja peittyvät ajoittaisilla sadepisaroilla. Vielä ei ole aika vuoden suurimpaan angstikauteen. Sille on aivan omat kappaleensa, jotka julkaisen myöhemmin. Alkusyksyn fiilikseen pääse kuitenkin tästä:Kuva tumblr/jesusnails

3 comments:

 1. Laitoinpas kuunteluun. Pikainen kuuntelukokeilu oli ainakin lupaava, joten töiden jälkeen sitten kuuntelen kokonaan. Jospa löytyis jotain uusia hyviä.

  ReplyDelete
 2. Mä tykkään näistä sun playlistoista kovasti!

  Muuten mulle jäi aika sama fiilis tosta mustikkayöt-leffasta. Se vaan haahuili eteenpäin, vaikka olikin kovin tunnelmallinen.

  ReplyDelete
 3. Suvi, toivottavasti listasta on iloa ja niitä uusiakin tuttavuuksia löytyy :)

  Nooruska, kiitos!! Ja kivaa, etten oo yksin mustikkaleffa-ajatusteni kanssa :)

  ReplyDelete