2010/09/14

Dreams exploding in the skyNyt se sitten on saapunut. Syksy harmaine, koleine päivineen. Väitän syksyn olevan inspiraation aikaa, mutta on se myös sitä toista ääripäätä. Vuoristorataa, joka ei kulje rajusti ylös eikä alas vaan suurimman osan ajasta puksuttaa tasaisen tappavaa tahtia eteenpäin vailla oikeastaan mitään suuntaa. Tylsyyden joukossa on onneksi pieniä kimaltavia pisaroita ystävien, suklaan, hyvän elokuvan ja paksujen villapipojen muodossa. Ja jopa urheilun. Kun ulkona tulee vettä vaakatasossa eikä mikään huvita, lähde lenkille. Voin taata, että jälkeenpäin olo on kuin maailmanvalloittajalla. Takaan myös uitettu koira -efektin.

Pieni inspiraation puute siis vaivaa minua ainakin kirjoittelun osalta. Kuvaamiseen se ei onneksi ole  hiipinyt, vaikka parvekkeelta napsitut kuvat Lintsin kauden päättäjäistulituksista olisivat voineet olla parempiakin, jos vain a) taivas ei olisi ollut pilvessä ja b) olisin ehtinyt kiertää korttelin toiselle puolelle. 

Katsotaan, ehkä huomenna sitä osaa jo nauttia sateesta!Juttu ajastettu, kirjoitettu alunperin maanantaina. Kirjoittaja ei ota vastuuta siitä, jos maanantaiolo jatkuu jutun lukemisen vuoksi useammalle päivälle. Jos niin käy, rohdoksi suositellaan Ben&Jerry'sia.

5 comments:

 1. Mun mielestä toi kuvasarja on hieno ja vaikkei ensimmäisistä kuvista tulekaan mieleen ilotulitus vaan jotain apokalyptisempaa, niin toimii.

  (portfolioon...)

  ReplyDelete
 2. Mahtavia nämä kuvat! Riittäisiköhän resoluutio isompaankin printtiin? *suunnittelee*

  ReplyDelete
 3. Toi toinen kuva on mielettömän hieno <3

  ReplyDelete
 4. Kiitti kuvista, enpä päässyt paikalle selkäni vuoksi mutta onneksi suhun voi luottaa ,O) Jos vaivaa inspis-kato niin silloin kannattaa pitää taukoa, itse pidin taukoa melkein koko elokuun eli en kirjoittanut jutun juttua, vaan kaikki tuli ajastuksella, ja se oikeasti auttoi!

  ReplyDelete
 5. Hannie, kiitos, ja hahaa, portfolio mielessä ;)

  Nekku, kiits! Alkuperäisten koko on 2592x3872, 300dpi, eli toki resoluutiota alentamalla voi saada isojakin kuvia aikaan. Ovat tosin ihan vaan jpeginä.

  nooratuulia, kiitos, tai kiitetään Lintsin leimauksia :)

  Mikaela, hihi, kiva jos selkäkipuisellekin oli iloa! Heinäkuussa minäkin pidin aika pitkään blogiataukoa, ja oikeastaan toi maanantaina tuskailu olikin sitten ihan vaan maanantaista. Kävin illalla lenkillä ja sen jälkeen innostuinkin kirjottelemaan luonnoksia tonne säilöön :)

  ReplyDelete