2010/09/22

The Healing Tree


Jännittävä tämä flunssa. Räkää ei valu normaalia vaporista nuhaa enempää eikä pää ole tukkeessa, mutta kaupassa käynti ja portaiden kipuaminen ylös neljänteen kerrokseen aiheuttaa silti samanlaisen olotilan kuin Cooperin testin juokseminen. Ei siis kauheasti asiaa lattiapatjaa ylemmälle tasolle. Perjantaiksi pitäisi kuitenkin sen verran virkistyä, että saisi parit työpalaverit hoidettua ja suunnattua illaksi keikalle. Onneksi on parantavia nautintoaineita - mummun mustaherukkamehua, valkosuklaata ja Jared Leto.

Iloista keskiviikkoa!

8 comments:

 1. Ihana biisi (otsikko), ihana levy ^__^ Toivottavasti parannut nopsaa!

  ReplyDelete
 2. Niin on <3 Eiköhän tää tästä!

  ReplyDelete
 3. No jeeesh, tuossahan se toimivin kombo kiputiloihin ja huonoihin oloihin olikin. Kiitos kun keksit yhdistää nämä kolme asiaa toisiinsa, ja paranemisia tietenkin! :)

  ReplyDelete
 4. Leto? Meetkö kattomaan Mr. Nobodyn? Se jos mikä on syy ponnistaa lattialta... Mäkin olen flunssassa, ihan kamalassa sellaisessa, ihankuin ei jo riittäis..

  ReplyDelete
 5. Jen, haha, ole hyvä ;)

  Mikaela, eei, Panic Roomia vaan kotona katselin :) Mr. Nobody saa valitettavasti odottaa yleiseen ensi-iltaan asti. Voi ei sun sairastelusi kanssa :/ Tän täytyy ehdottomasti tarkottaa sitä, että loppuvuotesi on täynnä pelkkää hyvää.. Ja ens vuosi kanssa. Jaksamista!!

  ReplyDelete
 6. Paljon paranemisia! Jared auttaa varmasti :)

  ReplyDelete
 7. Paranemisia! Toi flunssa on just tota, olin itse vielä jotenkin tosi depiksissä ja tosiaan voimat poissa, mutta räkää minimaalisesti.

  ReplyDelete
 8. Chatrin, kiitos! Niin mäkin uskon, Jaredin parantavaan voimaan siis ;)

  Nooruska, kiits! Joo, siis mullakin on ollut ihan kamalan itkuista meininkiä jotenkin o___O Ehkä se on flunssan syytä.

  ReplyDelete