2010/09/07

Sano A


Postista kotiin käveleminen ei kumma kyllä ollut eilen tuskan takana, vaikka suuri laatikko meinasi lyhytraajaiselle kuolemaksi koituakin. Onneksi se ei ollut painava. Sisällöksi paljastui jokin aika sitten Parolan Asemalta ostamani iso valokirjain, jossa ei tällä hetkellä ole valoa mutta jonka saa siihen asennettua niin halutessaan. A-kirjain pääsi heti aitiopaikalle kirjahyllyn päälle. Kaverina sillä on kasa kynttilöitä ja ystävältä saatu B niinkuin Brian. Otus on kieltämättä katseenvangitsija, näyttäähän jopa 300-metrinen Eiffelikin sen rinnalla kääpiöltä. Hyllyn päältä sai toimimaton elektroniikka väistyä alemmas Palaset-lootien päälle - vinyylisoitin on epäkunnossa, puhelin toimii ainoastaan visuaalisena herkkuna eikä valaisinkaan ole seinässä kiinni. Mutta ei se aina ole niin justiinsa.
11 comments:

 1. Loistavat kuvat! On niin selkeästi löytänyt kyllä kotinsa tämä perheensä kadottanut kirjain, näyttää todella tyytyväiseltä ;)

  ReplyDelete
 2. Sun koti on niin täynnä niin ihania yksityiskohtia, että oon aivan rakastunu siihen! mie odotan kotikierroksen päättymistä(enkä varmaan oo ainoa), eikö olohuone olekii vielä esittelemättä(tai sitte multa on menny se ihan ohi..)?

  niin ja meillä oli kotona tollanen keltanen puhelin.

  ReplyDelete
 3. Kauniita kuvia ja upea A! Meilläkin on vanha puhelin ihan vaan söpöytensä vuoksi. Ai ku tykkään näistä sisustusjutuista. :)

  ReplyDelete
 4. Aaaaaaaaaaa, ihana! :D Sopii hyllyn päälle ihan täydellisesti.

  ReplyDelete
 5. ihana ;O) Muuta ei tämä kamapää nyt keksi!

  ReplyDelete
 6. Hieno A :) mutta enempi kateellinen olen tuosta ihanasta eiffel-tornista!

  ReplyDelete
 7. Parolan Asema, kiitos! Ja kiitos vielä teille kaupoista ;)

  stu-, huuu, kiitoksia :) Olohuone on tosiaan vielä esittelemättä, koska en _edelleenkään_ oo saanut teetettyä valokuvia seinälle :D Ja ilman niitä paikka tuntuu vielä vähän orvolta. Ehkä pitäis ryhdistäytyä.. Meilläkin on kotona keltainen puhelin, toi on kyllä kirpparilta kun ajattelin vähän tuhota sitä.

  Riehu, kiitos! ^___^

  Reiska, eikö ookki ^___^ Kiits½

  Mikaela, kamapää keksi juuri oikeat sanat ;)

  Chatrin, tacks! Eiffel taitaa olla jotain Pariisin tuliaisia :)

  ReplyDelete
 8. A niin kuin aitiopaikka :) sopii loistavasti! Ihanan näköistä sisustusta sulla taas...

  ReplyDelete
 9. Kivoja sommitelmia. Heti kuvan nähtyä ajattelin Parolan asemaa, ja sieltähän se sitten olikin.

  ReplyDelete
 10. Ihania sisustuskuvia ja mahtava toi A! Miten sä muuten käsittelet näitä kuvia???

  ReplyDelete
 11. Paivi, niinpä, ja kiitos! :)

  Suvi, kiitos, hyvin hoksattu ;)

  Nooruska, kiitokset! Photoshopilla käsittelen, näissä kyseisissä oon pienentäny saturaatioo ja kontrastia sekä nostanut kirkkautta, eli noi pitäis periaatteessa onnistua ainakin Windowsin omalla kuvien esikatseluohjelmalla.

  ReplyDelete