2010/09/02

La Valse á Mille Temps

Awwwws, onko mitään suloisempaa?! x) Pakko kyllä sanoa, että vaikka pätkässä ei ole mitään vikaa ja francais sujuu hillitöntä vauhtia, ehkä Josephin kannattaisi kaikesta huolimatta pysyä englannin kielessä... Sopii hänelle paremmin. Jätetään ranskan lausuminen Brian Molkolle.Alla päivän toinen postaus!

7 comments:

 1. Ohoh... tässä kävi nyt niin, että Brian Molko, joka ei ennen ole juurikaan sykähdyttänyt, muuttui yhtäkkiä varsin kiinnostavaksi en francais, ja Joseph Gordon-Levitt, joka taas on sykähdyttänyt ennenkin, muuttui vielä tsiljoonasti kiinnostavammaksi tuon mahtavan Brel-vedon myötä. Huh!

  Tämä työpäivän keskeyttänyt videotauko ei tosin juuri vienyt ajatuksia pois duunista, sekin kun on tuota ranskan kuuntelemista. :D

  ReplyDelete
 2. Duussi, oooh, parasta jos Brian alkoi kiinnostaa! Eipä ranskaa turhaan kutsuta rakkauden kieleksi.. ;) Jospa työsikin saisi uusia ulottuvuuksia.

  Reiska, jep <3

  ReplyDelete
 3. Aww, mistäköhän sitä löytäisi oman Josephin <3

  ReplyDelete
 4. Voi miksi, miksi en osaa ranskaa. Joseph on iiiihana. Näyttelee, musisoi ja näyttää kivalta.

  ReplyDelete
 5. Siis apua, tää tyyppi alkaa käydä aivan liian ihanaksi. :D

  ReplyDelete
 6. Jenni, niinpä ^___^

  Suvi, eikun opettelemaan! Niin minäkin tein kypsässä 25 vuoden iässä (vai oliko se 24), tosin jäi alkeisiin eli en tosta mitään ymmärrä..

  Riehu, jep, Joseph on kasvanut Kolme Kiveä Auringosta -ajoista melkoisen ihailtavaksi mieheksi! :3

  ReplyDelete