2010/09/08

Joseph Gordon-Levitt vs. Lady Gaga

Jostain syystä aiemmin lievästi inhoamani postausaihe, erilaiset videot (ainakin pitkät), on ujuttautunut blogiin. Mutta minkäs teet, kun Joseph G-L lauleskelee kutkuttavasti harva se viikko? Mies todistaa myös olevansa funny & witty, minkä voi tsekata itsekin parista haastattelusta. Asetan muuten kohta ranskan kielen puhumiskiellon kaikille. Ei noin vaan saa tehdä.9 comments:

 1. Musta on hämmentävää kattoa Josephia parrakkaana aikuisena. Mun mieleen tyyppi on juurtunu ikuisena pikkupoikana/varhaisteininä, koska sellasena tyyppi tuli mulle tutuksi, ku vahingossa aina joskus juutuin kattomaan suuresti inhoamaani Kolmas kivi auringosta -sarjaa. Joseph oli tuolloin yks niitä harvoja hyviä juttuja siinä showssa, ku kaikki ne muut näyttelijät vaan ärsytti mua suunnattomasti.:p

  ReplyDelete
 2. Tällaiset postaukset on just jees ;) Lisää vaan!

  ReplyDelete
 3. Mäen kestä, ku toinen on niin inana.

  ReplyDelete
 4. Bemary, onhan se :D 3rd Rock from the Sunia tuli kyllä aikoinaan tiirattua ja paljon. Jos Josephilla olis edelleen pitkät hiukset, mielleyhtymät siihen pikkupoikaan varmasti häiritsis. Mutta jotenki ei mua ainakaan enää.. Herraa on näkyny niin paljon viime aikoina eri leffoissa :) Ja olihan se Heath Ledgerkin aikuinen mies, jotenkin vaan näen aina hänet Josephissa!

  Katariina, kiits, laitetaan lisää ;)

  Chatrin, hihihii ^____^

  ReplyDelete
 5. Oon jotenkin vasta ihan havahtunut siihen, että herrajestas tuostahan on tullut ääääärimmäisen minun makuuni oleva MIES! :D Eka Inception, sit näin vasta 500 days of Summerin ja bum! I'm in love. Love love love.

  On kyllä välillä jopa häiritsevää se, kuinka paljon Joseph näyttää Heathilta (r.i.p.), joka kuiteskin oli ehdottomia lemppareitani. Toivon Josephille pitkäkestoisempaa uraa ja tulevaisuutta :)

  ReplyDelete
 6. Ihana ihana ihana, ei voi muuta sanoa <3

  ReplyDelete
 7. Okei, nyt mun virtuaalipenis kyllä vähän sykkii.

  (Hyi, en ole härski. Sun vika.)

  ReplyDelete
 8. Ja taas Gordon-Levitt piristää alkavaa viikonloppuani. Kiitos. On se vaan niin sulonen.

  ReplyDelete
 9. Catsu, hihihii :D Ihana mies kyllä! Ja ehdottomasti pidempää uraa hälle toivotaan, kuin Heathille. RIP.

  Reiska, niinpä ^___^

  NooranElämää, hahahaa, niin syytä vaan mua :D

  Suvi, kivaa jos tämä suloisuus piristi ^___^

  ReplyDelete