2010/09/25

Ministry of Magic

Harry Potter on innostanut faneja joka maailman kolkasta upeisiin kuvallisiin tuotoksiin, omien asujen kehittelyyn, fanfictioniin ja ties mihin itsensä ilmaisuun. Myös musiikkia aiheesta löytyy loputtomiin. Osa on parodioita, osa semitosissaan tehtyjä, ja onpa wrock eli wizard rock oma musiikkigenrensäkin. Biisit tehdään DIY-meiningillä ja pilke silmäkulmassa. Ensimmäisiä bändejä olivat Harry and the Potters sekä Draco and the Malfoys, mutta Tuubin valikoimista yksi laadukkaimmista on mielestäni Ministry of Magic. Videoista miellyttävin on This Town, joka ilman Potsa-aiheisia sanoituksia voisi soida joka radiokanavalla.
p.s. Eipä toinen vokalistiherra Luke Conard ole ihan turha jätkä muutenkaan, tsekkaa vaikka Happy.

6 comments:

 1. Alkoi naurattaa, piristävää. :D jotenkin laulu, missä lauletaan loitsuista, lohikäärmeistä ja voldemortista ei voi olla ikinä vakava - ei edes semivakava!

  ReplyDelete
 2. Vau en ollutkaan törmännyt aikaisemmin edes tuohon wizard rock termiin, aika hauska :D Tämä oli tosiaan aika piristävä tapaus! Jessus, neljäs levy tältäkin bändiltä jo tulossa/tullut :D

  ReplyDelete
 3. Joa, hihi :D Ei voikaan!

  Jenni, mullekin termi oli uusi, mutta kaikanlaista sitä maailmaan mahtuu.. Ja fanejakin tuntuu riittävän! :D

  ReplyDelete
 4. luke! <3 wizard rock on kyllä niin parasta hyvänmielenmusaa. ite löysin just harry and the pottersin ekana, silloin kun joku viis vuotta sitten liityin myspaceen :) nykyään tykkään ehdottomasti eniten ministry of magicistä. kannattaa myös tsekata let's lumos! ja oliver boyd and the remebrealls noista semivakavista.

  ReplyDelete
 5. remembralls.. osaan kirjottaa..

  ReplyDelete
 6. jenkku, ootinkin että kommentoit ^___~ Pitääpä koittaa tsekata jossain vaiheessa noita muitakin! Vaikkei noi nyt oikein oo sellasia, mitä jaksaisin kovasti kuunnella, mut tällai aina välillä menee :)

  ReplyDelete