2011/05/08

2011 / Toukokuu

 
Henry Cavill
Torstaina syntymäpäiviään viettänyt Henry William Dalgliesh Cavill (synt. 5.5.1983) on itselleni kohtalaisen uusi tuttavuus. Aloin aikoinaan seurata Tudors-tv-sarjaa paitsi kiinnostavan aiheen, myös pääosan esittäjän Jonathan Rhys-Meyersin vuoksi. Velvet Goldminessa saavutettu jumaluus on vuosien varsilla kuitenkin Jonathanin harteilta kadonnut, ja tyrannisoivan Henrik VIII’n sijasta huomio kiinnittyi hänen oikeaan käteensä ja parhaaseen ystävään, Suffolkin herttua Charles Brandoniin. Henryssä on jotain herkkää, mutta samalla hän on mies isolla M’llä. Perustan tosin väitteeni ainoastaan tähän yhteen rooliin... Jerseyn saarelta kotoisin oleva Cavill on näytellyt koko ikänsä, mutta ollut mukana lähinnä sivuosissa ja hävinnyt muun muassa Bruce Waynen ja Edward Cullenin roolit muille. Tänä vuonna ehkä räjähtää isosti, sillä saamme tyypistä silmäniloa mm. uutena Supermanina.
Pictures from all around the Internet.

6 comments:

 1. Henry Cavill, ah <3 En pysty kommentoimaan mitään järkevämpää, anteeksi!

  ReplyDelete
 2. Oi en tiennykään et hän on Jerseyn saarelta! Rakastan tuota paikkaa, paratiisi maan päällä ♥ Ja siis miksi Henry ei voinut saada Cullenin roolia häh?!

  ReplyDelete
 3. Mä huomasin Cavillin ekan kerran Monte Criston kreivissä ja sitten Tähtisumua-elokuvasta, jossa hänet on maskeerattu lähes tunnistamattomaksi. Ja Tristan&Isoldessa oli myös. Tudorsia en oo seurannut.

  ReplyDelete
 4. Asta, ei tuota miestä katsoessa voi mitään järkevää suusta saadakaan! :D

  Jenni, siksi, kun sille on luvassa jotain suurempaa.. :)

  Kati, exactly <3

  Mikaela, ei poikkipuolista sanaa <3

  tiinanen, mä en tykkää yhtään siitä Stardustin roolista justiin sen maskeerauksen vuoksi. Monte Cristosta en Henrya muista, Tristan&Isolde on näkemättä. Tudorsia kyllä suosittelen, ainaki mä tykkään :)

  ReplyDelete