2011/05/30

NYC - Williamsburg

SoHon vanhojen tehdasrakennusten vuokrien noustessa liian korkeiksi vapaille taiteilijoille ja kansainvälisten brändien vallatessa katukerrosten lofteja liiketiloiksi, siirtyi boheemi elämä halvemmille asuinsijoille. Brooklynin pohjoispuolella sijaitsee sen pikkusisar Williamsburg, truu hipstereiden tyyssija. Ja ränsistyneine teollisuurakennuksineen se on jotain niin ihanaa. Vintagea löytyy joka nurkalta niin vaatteiden kuin huonekalujenkin muodossa (maininnan arvoinen on esim. Beacon's Closet), ja aterian nauttimiseenkin löytyy kuuleman mukaan useita vaihtoehtoja (itse emme täällä syöneet). Sympaattinen helmi suurkaupungissa! Kimppakämppä Williamsburgista, anyone?
Brooklyn's little sister Williamsburg is pure heaven for hipsters. Vintage stores on every corner, a relaxed atmosphere and decayed old storage buildings amongst humane cribs. This is where all the bohemian people have gone, when SoHo became a bit too commercialized and expensive. And yes, I wouldn't mind living in Williamsburg either.

2 comments:

  1. Hienoja kuvia Billyburgista.

    Pikku korjaus; Williamsburg alue Brooklynin kaupunginosassa. Brooklyn on niin iso, että jos se olisi itsenäinen kaupunki eikä New Yorkin kaupunginosa, olisi se Yhdysvaltojen 3. suurin kaupunki.

    ReplyDelete
  2. Lumo, kiitos! Totta, jotenkin sen vaan mieltää omaksi kaupunginosakseen erillisenä Brooklynista, vaikka samoja piirteitä niillä onkin.

    ReplyDelete