2011/05/14

NYC - Financial District

Kuvittele New York. Näetkö edessäsi prameat, taivaisiin kohoavat pilvenpiirtäjät kiiltävine lasipintoineen (56 000 square feet of prismatic glass!), Yhdysvaltojen liehuvat liput ja kuhisevat ihmisjoukot? Etenkin ensimmäisen suhteen kuvittelit tasan Manhattanin eteläkärjen, et juuri muuta. Financial District on nimensä kaltainen: täynnä tärkeiltä vaikuttavia ihmisiä salkkuineen ja mustine pukuineen kävelemässä Wall Streetiä ristiin rastiin. Kaksoistornit puuttuvat, mutta niiden paikalle rakennettavan Freedom Towerin työmaalla käy kova tohina. Alue on muuhun Omppuun verrattuna kohtalaisen kalsea, ja mielestäni siis tylsintä koko Central Parkin etelän puoleisella Manhattanilla. Mutta pakollinen kohde nevertheless.

Keltäkään ei varmaankaan mennyt Bloggerin parin päivän sekoilut ohi tajunnan? Sain siinä rytäkässä hävinneet postaukset kyllä takaisin, mutta Theatre District -kommentit katosivat bittiavaruuteen ennen kuin ehdin edes vastata niihin :( Surku!!7 comments:

 1. Voi että, mä niin kateellisena kattelen näitä sun kuvias tuolta Nykistä, tahtoo kans just tonne! ^^ Vielä joskus, vielä joskus... :)

  ReplyDelete
 2. Ihmeellisen näköstä, kun tuolla on tosi vanhan näkösiä taloja nykyaikasten talojen välissä. Siis onhan muissakin suurkaupungeissa vanhat ja uudet rakennukset sekasin, mut ne ei ookkaan pilvenpiirtäjiä! Kreisii!

  ReplyDelete
 3. Juu multa myös hävis edellisen postauksen kommentit :( Mut taas kerran hienoja kuvia! Tahtoo New Yorkiin, nyt!

  ReplyDelete
 4. Mä en keksi näihin ihaniin NYC-postauksiin mitään sanottavaa, koska meen ihan sanattomaksi kaikista noista maisemista. <3 Voi kunpa joku päivä pääsis itekin...

  ReplyDelete
 5. Maria, kyllä vielä joskus!! :)

  Peps, totta! Mutta ei tollasia asioita oikeastaan edes huomaa siellä, tai ainakin mulla taisi kaikki huomiokyky mennä johonkin ihan muuhun.

  Jenni, voi ei :/ Mut kiits! Määki tahon! :D

  Bemary, kiitos! Varmasti jonain päivänä :)

  ReplyDelete
 6. -joo, hemmetin blogger! Ärsyttää!

  ReplyDelete
 7. Chatrin, niinpä!! Mullakin tais hävitä vielä muitakin kommentteja, ja tietty olin poistanut ne jo sähköposteistakin..

  ReplyDelete