2011/05/28

NYC - Brooklyn

Manhattanilta pääsee metrolla tai siltaa pitkin kätevästi matalamman rakentamisen lähiöön, Brooklyniin. Täällä voi törmätä julkkiksiin, ihailla eteläkärjen pilvenpiirtäjiä ja syödä hyvää pizzaa. Ympäristöstä huokuva rauhallisuus tuntuu luksukselta keskustan humuun verrattuna. Brooklynia tai Williamsburgia (josta myöhemmin) ei saa jättää New Yorkin visiitillä väliin! Lempipaikkojani Greenwich Villagen ohella, ehdottomasti.

Japanilaista turistia imitoiva pose ja sen jälkeinen kuvatus by Jaakko Annala, vaikka jälkimmäisessä laukaisinta kylläkin painoi Hannie, joka otti myös bubble istuu puiston penkillä -kuvat.


Brooklyn is just five minutes away from Manhattan. Its peaceful streets and view towards the city make your mind calm down and legs want to rest on a bench forever. If you visit New York, you must visit Brooklyn too!

7 comments:

 1. Henki salpautuu taas. Noista kuvista niiiiin aistii ton kaupungin tunnelman. <3

  ReplyDelete
 2. nuo converset on hurmaavimmat! aahh mistä tuollaisia saa?

  ReplyDelete
 3. taas niin kauniita kuvia!

  ReplyDelete
 4. Bemary, kiitos!! <3

  whye, tackar! Ovat siis collegekankaiset, ihanan pehmeät :) Ja ostettu ihan vaan Spirit Storesta, joskin aikaa siitä on jo melkein pari vuotta.

  Riehu, kiitän ^__^

  ReplyDelete
 5. Ihana setti, niin rentoa ja iloista. ja beiget pöksyt, ohos vaaditaan lisää kuvamateriaalia!

  ReplyDelete
 6. Kivan rento tunnelma, ootte paljon ehtineet reissulla nähdä!

  Ja hassuja noi asuntokadut, ihan ku jostain leffalavasteista:D Onks siellä oikeesti noin siistiä ja roskatonta?

  ReplyDelete
 7. Nooruska, kiitos! Ja haha, joo ihmeellistä että on beigeä päällä.. Mutta housut on itseasiassa hankittu toissakeväänä, ja käytän niitä lähinnä töissä. Tuolta näkee http://twilightcola.blogspot.com/2010/05/you-are-my-sunshine.html Ovat onneksi sellasta enempi hiekansävyä, ei superällöä tummaa beigeä ;)

  aini, kiits! Mä en edes tajunnut että ne on jotenkin tosi roskattomia :D Kai siellä sitten vaan oli sellasta joka paikassa, kun ei kiinnittänyt huomiota.

  ReplyDelete